Hoşlandığım kız ile nasıl konuşabilirim?

604614

Decapat
Yaşım 13, 14'e gireceğim. Aşkın tarifi yok zaten onu biliyorsunuz, herkesin zevkine göre değişen, şekil alan bir şey. Şu an 8. sınıfa gidiyorum ve 9. sınıfa geçeceğim. Sevdiğim kız bana göre eşsiz kime göre değil orası beni ilgilendirmez artık. Sevgilisi yok, okul başladığındandır kızı çok beğeniyorum. Hiç cesaret bulamadım gidip konuşmak için. Büyük bir problem olarak düşündüğüm şey ise kız benden 1 yaş küçük ve ilgisini çekecek bir yüzüm yok, kendime hakaret edilesi bir yüzüm bile olduğunu düşünmüyorum. Gidip konuşmaya bile çekiniyorum zaten. Nerede oturduğunu bile biliyorum, tüm şartlar yerinde ama konuşacak yüreğim yok ve arada eksiklikler var. Kızın benden 1 yaş küçük olması ve benim tipsiz olmam gibi. Rüyamda bile gördüm ve okulların kapanmasına 1 aydan az var. Ve ben aynı okulda devam etmeyeceğim. Ne yapsam diye düşünüyorum ama mucize olmazsa bende icraat olmayacak gibi. Ne yapsam sizce? Büyük ihtimalle buraya kadar okuyan bile olmayabilir ama okuduysanız teşekkürler. Fikrinizi paylaşabilir ve bana yardımcı olabilirsiniz.

Dostum şuan sınavın olduğu için sınavına odaklan. 8. sınıfta derse odaklan arkadaş sevgili işlerinden uzak durman gerekiyor. Ha ben dersime dikkat ederim falan fistan dersen 4 5 kez düşün. Eğer konuşmak istiyorsan ortak arkadaşınız var ise İnstagram'ını bul. Ama o yaşlarda sevgili işleri biraz şey. Hızlı biter. Liseye geçince inan daha güzel gelecek her şey.

Dostum şu an sınavın olduğu için sınavına odaklan. 8. sınıfta derse odaklan arkadaş sevgili işlerinden uzak durman gerekiyor. Ha ben dersime dikkat ederim falan fistan dersen 4 5 kez düşün. Eğer konuşmak istiyorsan ortak arkadaşınız var ise Instagram'ını bul. Ama o yaşlarda sevgili işleri biraz şey. Hızlı biter. Liseye geçince inan daha güzel gelecek her şey.

Yaklaşık 30 gün sonra kızı %90 ihtimalle hiç göremeyeceğim. Beni okul açıldığından beri uykusuz bırakan kızı. Ve vazgeçmem mi gerekiyor? Emin misiniz?

Yaklaşık 30 gün sonra kızı %90 ihtimalle hiç göremeyeceğim. Beni okul açıldığından beri uykusuz bırakan kızı. Ve vazgeçmem mi gerekiyor? Emin misiniz?
Vazgeç. İleride daha iyilerini eminim ki bulursun. Belki şuan kız sevgili istemiyor bile olabilir. Derslerine odaklanıp çalış. Ne kadar ihtimal bilmem ama aynı okula düşme olasılığınız var. Şahsen bende öyle olmuştu hiç görmem dediğim kıza karşı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı