Hoşlandığım kıza açıldım

• Konuyu başlatan Ynka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.794
Merhaba. Hoşlandığım kıza bir arkadaş aracılıyla duygularımı anlattım ama 2 gündür emin değilim kafam çok karışık diyor. 2 gündür içim içimi yiyor. Sanırım kabul etmiyecek. Sizce ne yapmam lazım? Bir özür mesajı mı atmalıyım? Böyle işlerden hiç anlamam.

Merhaba. Hoşlandığım kıza bir arkadaş aracılıyla duygularımı anlattım ama 2 gündür emin değilim kafam çok karışık diyor. 2 gündür içim içimi yiyor. Sanırım kabul etmiyecek. Sizce ne yapmam lazım? Bir özür mesajı mı atmalıyım? Böyle işlerden hiç anlamam.
Bende zamanında arkadaş ile yaptım, kendisi de arkadaşı ile reddetti. Gidip kendin yüz yüze konuş veya en kötü İnstagram gibi bir uygulamadan yaz. Sakın özür dileme, hislerini belirtmişsin. Bu kötü bir şey değil.

Kabul ederse eder etmezse etmez cevap verirse verdiği cevaba göre bir şey yazın ek olarak özür mesajına da gerek yok alt tarafı hoşlandığınızı söylemişsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı