Hoşlandığım kıza açılmak istiyorum

12 yaşındasınız ne aşkı açılsanız bile ne kadar ömrü olacak sevgili olmanızın(1-2 hafta falan.)rezil olma ihtimalini düşün ve daha ergenliğe bile girmemiş olabilirsiniz kısaca daha küçüksünüz.
Böyle konuları neden onaylıyorlar anlamıyorum, ilk konusu kısaca troll için açmış.
12 yaşında aşktan ne anlar?

Ben açılmıştım. Bende senin gibi sandım ama o öyle olmadığını söyledi ve şu anda konuşmuyoruz. Daha 12 yaşındasın şu anda söylemene gerek yok. Zaten kendisi seviyorsa sana açılırdı.8. sınıfın son günlerinde söyle ki sevmiyorsada iletişiminiz olmaz seviyorsada iletişime devam edersiniz.
Ki artıdan boşuna aranı bozma ihtimalin var o yaştaki kızlar kendilerini çok yüceltiyorlar.

Yaşıtız, kızlarla aram iyidir utanılacak bir şey yapmıyorsun. Bu zamanlarda kızlarla bir şeyler yaşamazsanız ileride sıkıntı yaşarsınız kaybedecek bir şeyiniz yok açılın madem birbirinizden hoşlanıyorsunuz. Fakat söyleyeyim ilişkiniz en fazla 3 ay sürer sonra ayrılırsınız.

Direkt söyle. 7 tane sevgilim oldu şimdiye kadar hepsine direkt söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…