12 yaşında normal mi?Buradaki bazı asosyallerin yaşları 18 olup eline kız eli değmemişler var gülmeleri normal.
12 yaşında normal mi?Buradaki bazı asosyallerin yaşları 18 olup eline kız eli değmemişler var gülmeleri normal.
Değil ama bu tarz "el tutma" gibi olayları aslında tam bu yaşlarda yapmalıyız diye düşünüyorum.12 yaşında normal mi?
Değil ama bu tarz "el tutma" gibi olayları aslında tam bu yaşlarda yapmalıyız diye düşünüyorum.
Olmasına gerek yok, gerçekten konuşmak isterseniz zaten ne yapıp eder konuşursunuz. En kötü G-Mail var.Sosyal medya hesabı yok![]()
Olmasına gerek yok, gerçekten konuşmak isterseniz zaten ne yapıp eder konuşursunuz. En kötü G-Mail var.![]()
Galiba onla biryerde şans eseri karşılaşmam lazımOlmasına gerek yok, gerçekten konuşmak isterseniz zaten ne yapıp eder konuşursunuz. En kötü G-Mail var.![]()
Galiba onla bir yerde şans eseri karşılaşmam lazım.
Şans eseri olmasına da gerek yok. Eviniz yakınsa gidebilirsiniz ben bunda bir sakınca görmüyorum. Bu arada çok şımartmayın sonra kendilerini "bad girl" falan sanıyorlar var öyleleri çok denk geldim.Galiba onla biryerde şans eseri karşılaşmam lazım
Sınıfın ortasında söylemek büyük cesaret ben çıkışta falan söylerdim.Yav git söyle. Ben her zaman sınıfın ortasın da derdim. Bazen iyi sonuçlanmazdı ama...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.