Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #31 bedirhank_14 dedi: Buradaki bazı asosyallerin yaşları 18 olup eline kız eli değmemişler var gülmeleri normal. Genişletmek için tıkla... 12 yaşında normal mi?
bedirhank_14 dedi: Buradaki bazı asosyallerin yaşları 18 olup eline kız eli değmemişler var gülmeleri normal. Genişletmek için tıkla... 12 yaşında normal mi?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #32 Graiden dedi: 12 yaşında normal mi? Genişletmek için tıkla... Değil ama bu tarz "el tutma" gibi olayları aslında tam bu yaşlarda yapmalıyız diye düşünüyorum.
Graiden dedi: 12 yaşında normal mi? Genişletmek için tıkla... Değil ama bu tarz "el tutma" gibi olayları aslında tam bu yaşlarda yapmalıyız diye düşünüyorum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #34 fatihylmzz dedi: Değil ama bu tarz "el tutma" gibi olayları aslında tam bu yaşlarda yapmalıyız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam el tutma iyiymiş yine
fatihylmzz dedi: Değil ama bu tarz "el tutma" gibi olayları aslında tam bu yaşlarda yapmalıyız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam el tutma iyiymiş yine
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #35 Otadam7sks dedi: Sosyal medya hesabı yok Genişletmek için tıkla... Olmasına gerek yok, gerçekten konuşmak isterseniz zaten ne yapıp eder konuşursunuz. En kötü G-Mail var.
Otadam7sks dedi: Sosyal medya hesabı yok Genişletmek için tıkla... Olmasına gerek yok, gerçekten konuşmak isterseniz zaten ne yapıp eder konuşursunuz. En kötü G-Mail var.
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #36 Hocam biraz erken değilmi?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #37 fatihylmzz dedi: Olmasına gerek yok, gerçekten konuşmak isterseniz zaten ne yapıp eder konuşursunuz. En kötü G-Mail var. Genişletmek için tıkla... Hocam telgraf çeksin
fatihylmzz dedi: Olmasına gerek yok, gerçekten konuşmak isterseniz zaten ne yapıp eder konuşursunuz. En kötü G-Mail var. Genişletmek için tıkla... Hocam telgraf çeksin
Otadam7sks Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 6 28 Aralık 2020 #38 fatihylmzz dedi: Olmasına gerek yok, gerçekten konuşmak isterseniz zaten ne yapıp eder konuşursunuz. En kötü G-Mail var. Genişletmek için tıkla... Galiba onla biryerde şans eseri karşılaşmam lazım
fatihylmzz dedi: Olmasına gerek yok, gerçekten konuşmak isterseniz zaten ne yapıp eder konuşursunuz. En kötü G-Mail var. Genişletmek için tıkla... Galiba onla biryerde şans eseri karşılaşmam lazım
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #39 Otadam7sks dedi: Galiba onla bir yerde şans eseri karşılaşmam lazım. Genişletmek için tıkla... Yav git söyle. Ben her zaman sınıfın ortasın da derdim. Bazen iyi sonuçlanmazdı ama...
Otadam7sks dedi: Galiba onla bir yerde şans eseri karşılaşmam lazım. Genişletmek için tıkla... Yav git söyle. Ben her zaman sınıfın ortasın da derdim. Bazen iyi sonuçlanmazdı ama...
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #40 Otadam7sks dedi: Galiba onla biryerde şans eseri karşılaşmam lazım Genişletmek için tıkla... Şans eseri olmasına da gerek yok. Eviniz yakınsa gidebilirsiniz ben bunda bir sakınca görmüyorum. Bu arada çok şımartmayın sonra kendilerini "bad girl" falan sanıyorlar var öyleleri çok denk geldim. Hamza Ensar Sağlam dedi: Yav git söyle. Ben her zaman sınıfın ortasın da derdim. Bazen iyi sonuçlanmazdı ama... Genişletmek için tıkla... Sınıfın ortasında söylemek büyük cesaret ben çıkışta falan söylerdim.
Otadam7sks dedi: Galiba onla biryerde şans eseri karşılaşmam lazım Genişletmek için tıkla... Şans eseri olmasına da gerek yok. Eviniz yakınsa gidebilirsiniz ben bunda bir sakınca görmüyorum. Bu arada çok şımartmayın sonra kendilerini "bad girl" falan sanıyorlar var öyleleri çok denk geldim. Hamza Ensar Sağlam dedi: Yav git söyle. Ben her zaman sınıfın ortasın da derdim. Bazen iyi sonuçlanmazdı ama... Genişletmek için tıkla... Sınıfın ortasında söylemek büyük cesaret ben çıkışta falan söylerdim.