Otadam7sks Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 6 28 Aralık 2020 #51 Sherif34 dedi: Ah ne ne güzel yaşlar onlar. Sevgin temiz ise sorun yok. Rededilirsen kafana takma. Yaklaş usulca seni sevmek isterim müsadenle de, tabii usulünce. Evet derse ne ala. Genişletmek için tıkla... Vallahi hiçbirinden hoşlanmadım ilk defa hoşlanıyorum.
Sherif34 dedi: Ah ne ne güzel yaşlar onlar. Sevgin temiz ise sorun yok. Rededilirsen kafana takma. Yaklaş usulca seni sevmek isterim müsadenle de, tabii usulünce. Evet derse ne ala. Genişletmek için tıkla... Vallahi hiçbirinden hoşlanmadım ilk defa hoşlanıyorum.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 28 Aralık 2020 #52 Otadam7sks dedi: Tutanak yemekten müdür yardımcısından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Gariptir ben de öyle düşünürdüm. Öyle bir şey olmayacak merak etmeyin.
Otadam7sks dedi: Tutanak yemekten müdür yardımcısından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Gariptir ben de öyle düşünürdüm. Öyle bir şey olmayacak merak etmeyin.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #53 Otadam7sks dedi: Vallahi hiçbirinden hoşlanmadım ilk defa hoşlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ah kardeşim anlıyorum seni çok garip ama güzel bir duygu.
Otadam7sks dedi: Vallahi hiçbirinden hoşlanmadım ilk defa hoşlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ah kardeşim anlıyorum seni çok garip ama güzel bir duygu.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.533 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Aralık 2020 #54 Otadam7sks dedi: Tutanak yemekten müdür yardımcısından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... ''Aşık olduğum için pişman değilim müdür yardımcısı abi'' dersin.
Otadam7sks dedi: Tutanak yemekten müdür yardımcısından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... ''Aşık olduğum için pişman değilim müdür yardımcısı abi'' dersin.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #55 ExecutioneR_ dedi: "Aşık olduğum için pişman değilim müdür yardımcısı abi" dersin. Genişletmek için tıkla... 'Tutanak' has joined the Game.
ExecutioneR_ dedi: "Aşık olduğum için pişman değilim müdür yardımcısı abi" dersin. Genişletmek için tıkla... 'Tutanak' has joined the Game.
Sherif34 Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 669 Makaleler 1 Yer Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Teknisyeni 28 Aralık 2020 #56 Otadam7sks dedi: Vallahi hiçbirinden hoşlanmadım ilk defa hoşlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sakin ol, hiç kimseyi kafana takma. Müdür vs. sevgin temizse kimse seni yıldıramaz. Ayrıca ne olacak sen delikanlı temiz biri isen.
Otadam7sks dedi: Vallahi hiçbirinden hoşlanmadım ilk defa hoşlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sakin ol, hiç kimseyi kafana takma. Müdür vs. sevgin temizse kimse seni yıldıramaz. Ayrıca ne olacak sen delikanlı temiz biri isen.
Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #57 Alman taktiği.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 28 Aralık 2020 #58 Gerek yok beğ.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #59 rohatbaba123 dedi: Gerek yok beğ. Genişletmek için tıkla... Beğenmezsem gerçekten gelir mi Recep Baltaş?
rohatbaba123 dedi: Gerek yok beğ. Genişletmek için tıkla... Beğenmezsem gerçekten gelir mi Recep Baltaş?
3 364752 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 459 Makaleler 1 28 Aralık 2020 #60 Okullar kapalı değil mi bea. Konu troll sanırım.