Hoşlandığım kızla iyi geçinmek

alperensky3

Femtopat
Selam değerli dostlarım.
Hoşlandığım bir kız var ve bugün bir konuşayım dedim bana bakış açısı nasıl diye kendisi sessiz sakin birisi yalnız ondan hoşlandığımı bilmiyor.
Neyse sohbete başladık, uzun sürdü ama çok hoş ve tatlı sürdü. Sürekli hoş bir şekilde gülümsüyor ve istekli bir şekilde konuştuk. Ayrıyeten çok kibar davranan birisi. 2 yıldır onu tanıyorum, daha önce hiç kimse ile bu derece konuşmadı, çok heyecanlıyım.
Bundan sonra ne yapmalıyım? Yine devam mı etmeliyim yoksa başka türlü mü?

Selam değerli dostlarım.
Hoşlandığım bir kız var ve bugün bir konuşayım dedim bana bakış açısı nasıl diye kendisi sessiz sakin birisi yalnız ondan hoşlandığımı bilmiyor.
Neyse sohbete başladık, uzun sürdü ama çok hoş ve tatlı sürdü. Sürekli hoş bir şekilde gülümsüyor ve istekli bir şekilde konuştuk. Ayrıyeten çok kibar davranan birisi. 2 yıldır onu tanıyorum, daha önce hiç kimse ile bu derece konuşmadı, çok heyecanlıyım.
Bundan sonra ne yapmalıyım? Yine devam mı etmeliyim yoksa başka türlü mü?

Başka türlü mü derken ne yapmayı planlıyosun ki kral konuşmak yerine?

Fazla ilgi pompalarsanız size olan ilgisini de kaybedebilir. Bırakmayı da düşünmeyin hocam, sonuçta güzel güzel konuşmuşsunuz. Yüzünüze de gülümsüyormuş ve konuşma da uzun sürmüş. Bence normal bir şekilde konuşmaya devam edip muhabbet başlatabilirsiniz.

Fazla ilgi pompalarsanız size olan ilgisini de kaybedebilir. Bırakmayı da düşünmeyin hocam, sonuçta güzel güzel konuşmuşsunuz. Yüzünüze de gülümsüyormuş ve konuşma da uzun sürmüş. Bence normal bir şekilde konuşmaya devam edip muhabbet başlatabilirsiniz.
Öneri için sağolun.

Hocam iltifat etme durumu vb şeylere ne zaman başlamalıyım.

Hocam iltifat etme durumu vb şeylere ne zaman başlamalıyım.
Hocam aranızdaki samimiyet ve konuşmalar bir süre daha devam etsin. Bir zaman sonra karşılıklı olarak iltifat etmeye başlarsınız zaten. Aranızdaki samimiyet artınca baktınız ki karşı taraf bir şey söylemiyor iltifat namına, siz etmeye başlarsınız. Ama şu an hemen ilgi pompalamayın. İltifat vb. cümlelere girişmeyin. En başında ilgi pompalar ve tamamiyle üstüne düşerseniz konuşmalar monotonlaşacak, sonrasında da sizden soğuyacaktır. Aslında tam tersi olması lazım, daha çok bağlanmaları gerek ama ne yapacakları belli olmuyor. 😄

Hocam aranızdaki samimiyet ve konuşmalar bir süre daha devam etsin. Bir zaman sonra karşılıklı olarak iltifat etmeye başlarsınız zaten. Aranızdaki samimiyet artınca baktınız ki karşı taraf bir şey söylemiyor iltifat namına, siz etmeye başlarsınız. Ama şu an hemen ilgi pompalamayın. İltifat vb. cümlelere girişmeyin. En başında ilgi pompalar ve tamamiyle üstüne düşerseniz konuşmalar monotonlaşacak, sonrasında da sizden soğuyacaktır. Aslında tam tersi olması lazım, daha çok bağlanmaları gerek ama ne yapacakları belli olmuyor. 😄

Klasik T.C. kızı.

Hocam ayrıyeten benim tarih müzik ve az biraz felsefe ye ilgim var ama en çok tarih konusunda bilgiliyim.
Sizce bu özelliğimi nasıl kullanmalıyım.

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Klasik T.C. kızı.

Hocam ayrıyeten benim tarih müzik ve az biraz felsefe ye ilgim var ama en çok tarih konusunda bilgiliyim.
Sizce bu özelliğimi nasıl kullanmalıyım.

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim.
Rica ederim hocam, ne demek, lafı olmaz.
Eğer ki muhabbet ederken tarihten konu açılırsa veyahut direkt sen açmak istersen "Tarihle aran var mı?" tarzında muhabbete girebilirsin hocam. Tarihe ilgisi varsa zaten sana söyler, sağlam bir muhabbet çıkar aranızda. Fakat diyelim ki tarihe pek ilgisi yok, pek fazla tarihle alakalı konuşma ki bunalmasın. Biliyorsun çok çabuk daralıyorlar. :D

Rica ederim hocam, ne demek, lafı olmaz.
Eğer ki muhabbet ederken tarihten konu açılırsa veyahut direkt sen açmak istersen "tarihle aran var mı?" tarzında muhabbete girebilirsin hocam. Tarihe ilgisi varsa zaten sana söyler, sağlam bir muhabbet çıkar aranızda. Fakat diyelim ki tarihe pek ilgisi yok, pek fazla tarihle alakalı konuşma ki bunalmasın. Biliyorsun çok çabuk daralıyorlar. :D

Hocam bu kızlar hakikaten çok garip canlılar.
Yani bilgili birisi sana az veya çok bilgi öğretiyor ve sen bir raddeden sonra sıkılıyorsun 😆
Hocam ek olarak birisi bana mesaj yazdığı zaman anında dönüyorum 1 dakika bile gecikmiyorum sizce bu bana nasıl bir artı sağlar.

Hocam bu kızlar hakikaten çok garip canlılar.
Yani bilgili birisi sana az veya çok bilgi öğretiyor ve sen bir raddeden sonra sıkılıyorsun 😆
Hocam ek olarak birisi bana mesaj yazdığı zaman anında dönüyorum 1 dakika bile gecikmiyorum sizce bu bana nasıl bir artı sağlar.
Normal olarak çok artı sağlaması gerekiyor hocam. Fakat şu zamanda anında mesaja dönmek, karşıdaki kişinin sizi "çantada keklik" olarak görmesine olanak sağlar. Yani genelde insanların bakış açısı bu şekilde. Ama şahsen ben karşı tarafın yerinde olsaydım ve sen anında mesaja dönseydin gözümde en cana yakın, en samimi arkadaş olurdun. Dediğim gibi, insandan insana değişir bu fikir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı