Hoşlandığım kızla nasıl tanışabilirim?

kruzer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum. Bu konularda çok tecrübem ve geçmişim var diyemem. Sınıftaki bir kızla fazlasıyla ilgileniyorum. Zaman zaman bakışmamız da oluyor ama ortak arkadaşımız fazla olmadığı için muhabbetimiz olmuyor. 1 ay oldu okul açılalı onun da etkisi var. Tek yakalıyorum bazen ama konuya nasıl girsem, ne desem bilemiyorum. Reddedilme korkum yok, tecrübe oldu der geçerim ama nereden nasıl başlayabilirim sizden fikir almak istiyorum.

"Merhaba, tanışabilir miyiz" de. Gerisi sana kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum. Bu konularda çok tecrübem ve geçmişim var diyemem. Sınıftaki bir kızla fazlasıyla ilgileniyorum. Zaman zaman bakışmamız da oluyor ama ortak arkadaşımız fazla olmadığı için muhabbetimiz olmuyor. 1 ay oldu okul açılalı onun da etkisi var. Tek yakalıyorum bazen ama konuya nasıl girsem, ne desem bilemiyorum. Reddedilme korkum yok, tecrübe oldu der geçerim ama nereden nasıl başlayabilirim? Sizden fikir almak istiyorum.

"Merhaba, tanışabilir miyiz?" Diyerek başlamak iyi olabilir, konuyu devam ettirmeniz de gerekecek bir saatten sonra. Ne konuşacağınızdan da emin değilseniz öncesinde düşünebilirsiniz. İşin sonunda yeterince sohbet ilerlediyse Instagram gibi hesaplarını sorabilirsiniz, daha sonrasında oradan da konuşmaya başlayabilirsiniz. Çok üstüne gitmemeye dikkat edin, özellikle ilk safhada.

Merhaba, 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum. Bu konularda çok tecrübem ve geçmişim var diyemem. Sınıftaki bir kızla fazlasıyla ilgileniyorum. Zaman zaman bakışmamız da oluyor ama ortak arkadaşımız fazla olmadığı için muhabbetimiz olmuyor. 1 ay oldu okul açılalı onun da etkisi var. Tek yakalıyorum bazen ama konuya nasıl girsem, ne desem bilemiyorum. Reddedilme korkum yok, tecrübe oldu der geçerim ama nereden nasıl başlayabilirim sizden fikir almak istiyorum.

Selam nasilsin de tanisabilir miyiz diye sor. Kiz %100 evet diycek tanişacaksiniz ilerleyen zamanlarda muhabbet artar zaten kizin yani boş olursa izin alarak yaninda oturabilirsin. Nelerden hoşlandiğini öğrenip hediye alabilirsin. O hediyeyi aldıktan sonra kiz senin olacak emin ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı