Hoşlanılan arkadaş için ne yapılmalı?

Vittorio Russo

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bir konuda fikir almak istiyorum.

Konuştuğum biri var, arada sohbet ediyoruz ve arkadaşız ama ben ondan hoşlanıyorum. Sanırım o bana karşı aynı hisleri beslemiyor ya da en azından öyle hissediyorum. Bazen bu duyguyu içimde taşımak zor geliyor ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Açıkça hislerimi söylemeli miyim yoksa zamanla kendiliğinden netleşmesini mi beklemeliyim? Benim gönlüm hislerimi söylememden yana dediğim gibi bu hisleri bazen taşımak zor geliyor ve bunda yanlış bir şey göremiyorum. İşte arkadaş ortamımız aynı ve ortak arkadaşlarımız fazla hani arkadaş ortamından da düşünüyorum. Evet bazen kızlar bu hissi yanlış yöne de kullanabiliyor yine de ben bir farklı bakış açısı kazanabilirim belki diye sizlere de bir sormak istedim. @333365 hocam sizin de görüşünüzü merak ediyorum.

Bundan 3 sene önce aynı durum içinde kalmıştım. Ben açılmayı tercih ettim ve red yedim. Ondan bi süre sonra eğer kız biraz akıllıysa senle konuşmayı bırakır. Benim dururumda öyle olmamıştı ve konuşmaya devam etmiştik biz. Burda karar senin, eğer dediğin gibi arkadaş ortamın varsa arkadaş ortamın yüksek ihtimal iki olasılıkta da bozulur. Eğer kabul ederse dünyanın en güzel şeyi. Asıl tavsiyem ise çok içinde birikmeden açılman. Eğer içinde birikip açılıp red yersen bu sefer gözünde çok büyüyor ve kendine çok zarar veriyorsun.

Bundan 3 sene önce aynı durum içinde kalmıştım. Ben açılmayı tercih ettim ve red yedim. Ondan bir süre sonra eğer kız biraz akıllıysa senle konuşmayı bırakır. Benim dururumda öyle olmamıştı ve konuşmaya devam etmiştik biz. Burada karar senin, eğer dediğin gibi arkadaş ortamın varsa arkadaş ortamın yüksek ihtimal iki olasılıkta da bozulur. Eğer kabul ederse dünyanın en güzel şeyi. Asıl tavsiyem ise çok içinde birikmeden açılman. Eğer içinde birikip açılıp red yersen bu sefer gözünde çok büyüyor ve kendine çok zarar veriyorsun.

Açılacağım gibi ve olmazsa bile ben kendim arkadaşlığı bitireceğim dürüst bir arkadaşlık olmaz zaten.

Arkadaş gibi davranmayı bırak ve açılma. Bir yerde birebir buluşma davet et kabul etmezse arkadaşlığını bitir.

O nasıl olacak hocam biraz açar mısınız?

Açılacağım gibi ve olmazsa bile ben kendim arkadaşlığı bitireceğim dürüst bir arkadaşlık olmaz zaten.

O nasıl olacak hocam biraz açar mısınız?
Kıza de ki ben kahve içmek istiyorum. Mekanı ayarladım gelmek ister misin de. Kız kabul ederse zamanla samimi ol devamı gelir zaten bir yerde öpünce falan.

Açılirsan red yersin muhtemelen 14-15 yaşında değilsen kıza saçma gelecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı