Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 17 Eylül 2020 #11 Hocam üstaddan bir video buldum bu videoyu uygularsanız işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam üstaddan bir video buldum bu videoyu uygularsanız işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 350277 Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 205 17 Eylül 2020 #12 Blacksidemre dedi: Boş iş. Lise de kız tavlamak, aşk yaşamak gerçekten boş bir şey. Genişletmek için tıkla... Yaş kaç? Mercheng dedi: Hocam üstaddan bir video buldum bu videoyu uygularsanız işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımcı olacağıni sanmam ben keko değilim.
Blacksidemre dedi: Boş iş. Lise de kız tavlamak, aşk yaşamak gerçekten boş bir şey. Genişletmek için tıkla... Yaş kaç? Mercheng dedi: Hocam üstaddan bir video buldum bu videoyu uygularsanız işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımcı olacağıni sanmam ben keko değilim.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 17 Eylül 2020 #13 350277 dedi: Yaş kaç? Genişletmek için tıkla... Ekim'de 17 oluyorum. Neden sordunuz?
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Eylül 2020 #14 Hocam boş verin. Sami miyim boş verin. Durumu size izah edeyim. Turbox PC almak gibi. İlk başta ihtişamına kapılıyorsunuz. Sonradan tatsızlık oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2020
Hocam boş verin. Sami miyim boş verin. Durumu size izah edeyim. Turbox PC almak gibi. İlk başta ihtişamına kapılıyorsunuz. Sonradan tatsızlık oluyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 17 Eylül 2020 #15 166307 dedi: Hocam boşverin. Samimiyim boşverin. Durumu size izah edeyim. Turbox PC almak gibi. İlk başta ihtişamına kapılıyorsunuz. Sonradan tatsızlık oluyor. Genişletmek için tıkla... O Turbox'a özel değil ki Alınan her yeni şeyin hazzı kısa sürede sönüp gidiyor.
166307 dedi: Hocam boşverin. Samimiyim boşverin. Durumu size izah edeyim. Turbox PC almak gibi. İlk başta ihtişamına kapılıyorsunuz. Sonradan tatsızlık oluyor. Genişletmek için tıkla... O Turbox'a özel değil ki Alınan her yeni şeyin hazzı kısa sürede sönüp gidiyor.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 17 Eylül 2020 #16 Mercheng dedi: Hocam üstaddan bir video buldum bu videoyu uygularsanız işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oooo Evrim shinka.
Mercheng dedi: Hocam üstaddan bir video buldum bu videoyu uygularsanız işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oooo Evrim shinka.
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #17 kizlarsoruyor.com daha uygun bir site.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 17 Eylül 2020 #18 Arkadaş ban yedi herhalde. Nokta koymamıştı Evrime keko dersen raporu da böyle yersin.
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #19 Mercheng dedi: Arkadaş ban yedi herhalde. Nokta koymamıştı Genişletmek için tıkla... Sen de koymamışsın.
Mercheng dedi: Arkadaş ban yedi herhalde. Nokta koymamıştı Genişletmek için tıkla... Sen de koymamışsın.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 17 Eylül 2020 #20 Ulan şu Technopat'ı da iyice izdivaç programına çevirdiniz ha.