Hoşlanılan kıza açılmak mantıklı mı?

alperensky3

Femtopat
Selam değerli dostlarım.
10.sınıf öğrencisiyim 2 senedir bir kızdan hoşlanıyorum ama şöyle durumlar var.
Ben 114 kiloyum ama tuhaf olan dış görünüşüm 80 gibi duruyor yani yüzüm o kadar tombul değil vs.
asosyal birisiyim hoşlandığım kız bile benimle bir aralar dalga geçiyordu.

Sözüm ona ben nasıl ona açılacağım korktuğum şeyler ya alay ederlerse ya da başka bir şey.
Herkese kibar davranırım ama kızlarla konuşmam.

Uzun zamandır aklımda açılsam mı açılmasam mı?

Son düzenleme:
Aynı durumu yaşadım lisedeyken. 2 sene platoniktim ve asla açılamadım. Seninle hemen hemen anı sebeplerden dolayı. Farklı olarak, etrafında çok fazla erkek vardı ve hiçbiri benim hoşuma gitmiyordu ve açılamadım işte. Onu gizliden gizliye korurdum vs. Geçen sene mezun oldum liseden, hala aklımda ve hala daha pişmanım.

Sana tavsiyem ona "aranızda kalacağına dair söz iste" ve bir kafeye davet et okul ortamı olmasın kesinlikle. Baş başa olun ve açıl ona. Sonra benim gibi bin pişman olma. En azından yaptım ve pişman oldum dersin. Hiç şansını denememek daha acı verici. Bırak dalga geçerse de geçsin, o onun ayıbı. Şansını denemek bile ne kadar cesaretin olduğunu gösterir.

Teşekkür ederim kadim dostum.

Ben 114 kiloyum ama tuhaf olan dış görünüşüm 80 gibi duruyor yani yüzüm o kadar tombul değil vs.
Bizi değil kendini yahut çocuk kandırırsın. 114 kilonun tek açıklaması boyun 200cm olacak yağ oranın %16 falan olacak. Öyle olmadığını biliyoruz. Acilen spor salonuna yazıl. Önünde kocaman bir yaz tatili var. Daha 10. sınıfa gidiyorum diyorsun yaptığın kiloya bak.

Şu 3 ayda disiplinli bir şekilde çalışırsan en az 12-15 kilo verirsin. Okullar açılınca devam edersin yılbaşına kadar fit bir vücudun olur. Hayatın 180 derece değişir. Diyete gir. Kilo vermeyle alakalı her şeyi araştır. Kalori nedir en başta onu araştır. Spordan anlayan arkadaşın varsa hemen yardım al yoksa koçluk al birisinden.

2 sene platoniktim ve asla açılamadım.
Onu gizliden gizliye korurdum vs.
Şirin bir şey değil bu, ürkütücü.

asosyal birisiyim hoşlandığım kız bile benimle bir aralar dalga geçiyordu.
Ben 114 kiloyum ama tombul değilim demeye devam edersen dalga geçerler. O yaşlarda dış görünüşe aşırı takar etrafındakiler. Önem ver o yüzden. Kilonu hallederken saç modelini falanda düzelt.
El atmışken tamamen düzeltelim. Şunlara cevap vermeni istiyorum:
  1. Gözlük takıyor musun?
  2. Saç tipini öğrenip yaz. Dalgalı mı mesela? (emin olmak için bir süre uzat saçını)
  3. Yüz şeklin ne? (umarım yüz hatlarını görebiliyorsundur)
  4. Burun tipin ne?
  5. Aynada kendine baksan dürüstçe kaç puan verirsin?
  6. Okulda en sık yaptığın 3 kombin. Ayakkabı, pantolon, tişört; giydiğin şeyleri betimleyerek at veya internetten benzer resimlerini bulup direkt gönder.
  7. Kaç kilosun? (kilonu biliyorum, salona yazıl)
  8. Boyun kaç cm? Çevrendeki erkeklere kıyasla boyun nasıl kalıyor?
  9. Kaç günde bir duş alıyorsun + roll on kullanıyor musun?
  10. Akneli misin?
  11. Herhangi bir spor ile uğraşıyor musun? (uğraşmadığını biliyorum, salona yazıl)

Hocam diğer yazdıklarınıza da baktım.
Evet bayağı haklısınız.
Spora ise yeni başladım.
Diyet de uyguluyorum.
Okul açılana kadar enlisted oynamayı bırakıp toparlanmam lazım.

Süpersin helal olsun. Sporda acemilik dönemini hızlıca atlatmanı öneririm. Hareket formlarını vesaire öğrenmelisin, bol bol araştır.

Güreş antrenmanı yapıyorum.
Sonra boks falan yapacağım
Hocam ben okul açılmadan önce de gidiyordum
Fitness a
Ama üşenmemin verdiği zararlar bu hale getirdi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…