Hoşlanılan kıza nasıl açılınır?

Sevgilisi olup olmadığı belli değil hocam, alacağım cevabı bildiğim halde açılacağım. Olmazsa da canın sağ olsun deyip yoluma bakacağım.

Açılın hocam sonra aklınızda kalmasın.

Sevgilisi oldu arkadaşlar. El ele tutusuyorlar gözümün önünde. Demekki o yuzden bekletiyormus istegi, ondan hoşlandığımı biliyor muş. Beni bir kenara attı. Çok garip duygular içerisindeyim. İçim acıyor. K Sınavlarda geliyor. Çok zor bir durumdayım zaten az çok anlarsınız beni. Ne yapsam bilemiyorum. Kendimle kaldım. Üzülen benim, kırılan benim, atılan benim. Ne yapmalıyım.

Sevgilisi oldu arkadaşlar. El ele tutusuyorlar gözümün önünde. Demek ki o yuzden bekletiyormus istegi, ondan hoşlandığımı biliyor muş. Beni bir kenara attı. Çok garip duygular içerisindeyim. İçim acıyor. K sınavlarda geliyor. Çok zor bir durumdayım zaten az çok anlarsınız beni. Ne yapsam bilemiyorum. Kendimle kaldım. Üzülen benim, kırılan benim, atılan benim. Ne yapmalıyım.

Ya arkadaş kızın umurunda bile değilsin ne saçmalıyorsun sen? Seni umursamayan bir kızın peşinden koşmak yerine diğerlerine gitsene? Denizde balık çok çivi çiviyi söker soyadına saygılı ol.

Hocam önceden çok konuşuyorduk. Gayet iyiydik. Okullar ayrılınca koptu. O çoktan anlamıştır diye düşünüyorum verdiğim değerden. Fakat isteği neden bekletir bilmiyorum.

Kız adını bile unutmuş senin illa karşına geçip istemiyorum kardeşim sal beni mi demesini bekliyorsun acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı