Hoşlanılan kıza nasıl yakınlaşılır?

Melih Dursun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sınıfımdan bir kızdan hoşlanıyorum ama samimiyetim yok nasıl yakınlaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sınıfımdan bir kızdan hoşlanıyorum ama samimiyetim yok nasıl yakınlaşabilirim?

Lisedeysen hiç bulaşma. Lise boyunca aşk meşk dertleriyle uğraşırsın. Üni ise ortak arkadaş ortamına katıl, sigara kullanıyorsanız çakmak falan iste muhabbet aç oradan. Ya da kütüphanede denk getirip molada falan yakalayabilirsin.

Nasıl yaparsın bilmiyorum ama denemeni tavsiye etmiyorum çünkü sınıf ortamı olduğu için herhangi bir durumda illaki başın ağırayacak ama eğer gerçekten istiyorsan; not bahanesi olur, tek takılıyorsa teneffüste yanına gidip sohbet etme olur böyle ufak şeyler deneyebilirsin direk internetten yazmak saçmalık olur çünkü sınıftaki öbür kızlarla da irtibatı olduğu için direk olay yatar gibime geliyor. Kiza küçük bahanelerle yakınlaşıp niyetini direk değil de altdan altdan belirtirsen onunda niyeti varsa bu iş olur, olmazsa da zorlamanın bir manası yok zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı