Hostes olmak zor mudur?

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Hostes olma planım var, okuyacağım gideceğim okula kadar her şeyi netlestirdim. Fakat herkes "zor meslek, yurt dışına uçuşlarda gezmeyi falan düşünüyorsan hayal kurma, amelelik işi" falan diyorlar. Yani gerçekten de böyle mi? Bu meslek için dil okumaya, öğrenmeye başlamıştım ve simdi de gerçekten bu kadar zor mu merak ediyorum.

Hocam zor olan kısmı insanlarla haşır neşir olmak elin afrikalının derdiylede uğraşacaksın bilmem ne ülkesinin adamıyla da ama çok güzel meslek ve sadece dil değil tip boy kilo da çok önemli. Zaten host, hostes bir nevi ameleliktir hocam insanların ihtiyaçlarına yardım ediyorsun.

Hostes olma planım var, okuyacağım gideceğim okula kadar her şeyi netlestirdim. Fakat herkes "zor meslek, yurt dışına uçuşlarda gezmeyi falan düşünüyorsan hayal kurma, amelelik işi" falan diyorlar. Yani gerçekten de böyle mi? Bu meslek için dil okumaya, öğrenmeye başlamıştım ve simdi de gerçekten bu kadar zor mu merak ediyorum.

Seviyorsan zorluğu etkilemez. Bazen nereden bulaştım diyebilirsin ama severek yaptığın iş daha iyidir. Ne kadar para verdiklerini bilmiyorum ama sevdiğin bir şey ise üzerine git, ne kadar zor olursa olsun. Başarılar dilerim.

İyi Sosyaller.

Hevesin varsa çok dert edeceğini sanmıyorum. Zaten maaşı falan gayet iyi üstüne zorunluda olsa dil öğrenmiş oluyorsun. Seviyorsan, ilgin varsa her yönden iyi.

İnsanın sevdiği iş ona asla zor gelmez. İnsanlarla ilgilenmekte, onlarla sosyalleşmekte iyi isen hemen başla.

Host olmayı zamanında çok istiyordum hatta gerekli bölümü bile okudum lakin bu işi yaparken düzenli bir hayatımın olmayacağını, bir yerden sonra uçuşlara ayak uyduramayacağımı ve sosyal ortamı da göz önünde bulundurarak meslekten vazgeçip tekrar sınava girerek başka bölüm tercih etmeye karar verdim.

Hangi şirkette çalışacağın çok önemli Yatı falanda yaparsın lakin mesela yeri gelir aynı gün içinde uçuş üstüne uçuş olur yeri gelir uçtuğun gün haricinde 2 gün boş vaktin olur tamamen uçuş planına bağlı sana önden uçuş planını zaten veriyorlar.

hayal kurma, amelelik işi" falan diyorlar. Yani gerçekten de böyle mi?
Amelelik işi kısmı bence tamamen saçmalıktan ibaret toplasan yarım saat sürmeyecek bir ikram hizmetleri aşamasından sonra yapılacak iş kalmıyor ki zaten.

Son düzenleme:
Host olmayı zamanında çok istiyordum hatta gerekli bölümü bile okudum lakin bu işi yaparken düzenli bir hayatımın olmayacağını, bir yerden sonra uçuşlara ayak uyduramayacağımı ve sosyal ortamı da göz önünde bulundurarak meslekten vazgeçip tekrar sınava girerek başka bölüm tercih etmeye karar verdim.

Hangi şirkette çalışacağın çok önemli yatı falan da yaparsın lakin mesela yeri gelir aynı gün içinde uçuş üstüne uçuş olur yeri gelir uçtuğun gün haricinde 2 gün boş vaktin olur tamamen uçuş planına bağlı sana önden uçuş planını zaten veriyorlar.

Amelelik işi kısmı bence tamamen saçmalıktan ibaret toplasan yarım saat sürmeyecek bir ikram hizmetleri aşamasından sonra yapılacak iş kalmıyor ki zaten.

Peki mesela örneğin Amerika uçuşları olacak, gezmek icin bir zamanın oluyor mu?

İnsanın sevdiği iş ona asla zor gelmez. İnsanlarla ilgilenmekte, onlarla sosyalleşmekte iyi isen hemen başla.

Benim için problem yok ama düzenli bir hayat olmayacak, sürekli yorulacaksın, yurt dışına gitsen gezmeyi falan düşünmeyeceksin çünkü vaktin olmayacak falan diyorlar.

Hangi şirkette çalışacağın çok önemli yatı falan da yaparsın lakin mesela yeri gelir aynı gün içinde uçuş üstüne uçuş olur yeri gelir uçtuğun gün haricinde 2 gün boş vaktin olur tamamen uçuş planına bağlı sana önden uçuş planını zaten veriyorlar.

Düzenli hayatın olmayacak, yurt dışı uçuşu olursa gezemeyeceksin bile diyorlar. İkram hizmeti de dediğiniz doğru kısa süreli bir hizmetten sonra boş kalıyorsunuz. Aklıma takılan kısım yurt disi uçuşu olursa gercekten gezme gibi bir şans yok mu? Çünkü ben hem gezip hem de iş yapmak için bu mesleği istiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı