Hosteslik nasıldır?

914515

Femtopat
Merhaba. Ben 11. sınıf öğrencisiyim ve dil bölümündeyim. Aslında hedefim ilk TYT YDT girip İngilizce öğretmenliği okumak o sırada da yapabilirsem hostes mülakatları oluyor hem Online hem yüz yüze onlara girmeyi düşünüyorum. Fakat İngilizce öğretmenimiz ben ve benim gibi host, hostes olmak isteyen öğrencilerin motivasyonunu kırıyor. “benim babam pilot bundan dolayı hosteslerin durumunu biliyorum dünyanın en boş işi hostes olup ne yapacaksınız?” demeye getiriyor lafı. İnsanlar neden böyle düşünüyor anlamıyorum. Yakını hostes olan veya bu mesleği yapan insanlar bana deneyimleri konusunda yardımcı olurlarsa memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben 11. sınıf öğrencisiyim ve dil bölümündeyim. Aslında hedefim ilk TYT YDT girip İngilizce öğretmenliği okumak o sırada da yapabilirsem hostes mülakatları oluyor hem Online hem yüz yüze onlara girmeyi düşünüyorum. Fakat İngilizce öğretmenimiz ben ve benim gibi host, hostes olmak isteyen öğrencilerin motivasyonunu kırıyor. “benim babam pilot bundan dolayı hosteslerin durumunu biliyorum dünyanın en boş işi hostes olup ne yapacaksınız?” demeye getiriyor lafı. İnsanlar neden böyle düşünüyor anlamıyorum. Yakını hostes olan veya bu mesleği yapan insanlar bana deneyimleri konusunda yardımcı olurlarsa memnun olurum.

Host vs hosteslik güzel firmada yaparsanız güzel kesinlikle yapılır. Bir sürü ülke geziyorsun sürekli çok havalı bir aracın (uçak) içindesin mesleğin ne diye soran olursa uçuyorum dersin miss. D

Olumlu ve olumsuz yanları var. Maaşları güzel ama özel şirketlerde çalıştığınız için bir garantiniz yok. Zaman zaman topluca işten çıkarımlar olabiliyor. Onun haricinde sürekli farklı bir yerde olduğunuz için ileride aile yaşantınızı da olumsuz etkileyebilir. Eşinizi, çocuğunuzu daha az görmeniz demek bu da. Olumlu yanları herkesin aklına gelen şeyler zaten. Bir sürü şehir görmek, gezmek vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı