Hosting firmalarının webmaile erişimleri var mıdır?

leadsoldi

Hectopat
Arkadaşlar soyadım.com olan domaini satın aldım ve hosting firmama bağladım. Mail adresimim bundan sonra isim@soyisim.com olarak kullanmaya devam etmek istiyorum ancak birkaç sorum olacak. Öncelikle hosting firmalarının bu mail adreslerine herhangi bir şekilde erişimi var mıdır? Eğer erişimi varsa nasıl engellerim? Subdomain oluşturup örneğin mail.soyisim.com adlı siteye direkt bir webmail uygulaması kursam ve ailemdeki aynı soyaddaki kişilerin arayüz ile register olma imkanı var mıdır? (Hosting firmam cPanel kullanıyor.) Yanıtlarsanız sevinirim.

Peki bildiğiniz bir çözüm var mı ? Raspberry pi gibi bir cihaza kurmayı düşünüyorum ancak elektrik ve internet kesintileri sıkıntı yaratabiliyor.

Peki bildiğiniz bir çözüm var mı ? Raspberry pi gibi bir cihaza kurmayı düşünüyorum ancak elektrik ve internet kesintileri sıkıntı yaratabiliyor.
Bir VPS kiralayip mail sunucusu calistirabilirsiniz. Ya da custom domain ile kullanabildiginiz mail servislerini kullanin. Ucretsiz olarak Yandex bu hizmeti veriyor. Yandex firmasina ve Rusya hukumetine guvenmiyorsaniz farkli servislere yonelin ucretli ve daha guvenli olanlari da var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı