Hosting ve Sanal Sunucu

Titans

Kilopat
Katılım
10 Eylül 2016
Mesajlar
61
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Ben kendi kişisel tasarımlarımı yapıp satacağım bir web site yapacağım. Bunun için siteme SEO da uygulayacağım fakat bir Hosting alırken aldığımız hostingin bize verdiği IP adresinde birden fazla site olduğu icin ve bu içinde olduğu sitelerden +18, bahis sitesi gibi Google sevmeyecegi siteler olabilecegi, bu nedenle SEO yaparken sıkıntı olabileceğini okudum.
Bunun yerine sanal sunucu öneriliyor fakat sanal sunucuların fiyatları çok pahalı, sizce Go Dady gibi bir yerden alacağım hosting'de böyle bir sıkıntı olur mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaşımlı bulundurma(hosting) aldığın yer neresi olursa olsun bu tarz bir durumla karşılaşırsın. Go Dady sağlıyor mu bilmem ama bazı web bulundurma firmaları , ücreti karşılığı ayrıca sana ait ip adresi de tahsis edebiliyor diye biliyorum. Mesela kendine ait birden fazla site bulundurma niyetindeysen, paylaşımlı bulundurma yerine bayi paketlerine de yönelebilirsin. Araştırman lazım.
 
Merhabalar,

Bu işlem için illa bir Sanal Sunucu almanız gerekmiyor. Performans tarafı sizin için önemli ise belki sanal sunucu tercih edilebilir. Tabi bu noktada bütçede bir tık artacaktır. Bunun yerine "orge" arkadaşın da dediği gibi Hosting firmasından ek bir temiz IP talep etmeniz de durumu çözecektir.

İyi çalışmalar
Arif ÇETİNER
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı