Hosting veren ve plugin paketi kurulabilen ücretsiz site önerisi

Server Pro olmadı mı?

Server Pro'da ftp kullanarak 10'dan fazla kurabiliyorsunuz dediniz ftpye bağlandım hatta kendi sitesinde fpt ye bağlanmayı anlatan video vardı bağlandıktan sonra plugins klosorunu sıldım kendı plugıns klosorumu attım sonra serveri yenıden baslatmayı denedım ve 10'dan fazla eklentı kuramazssınız dedı.

Kendiniz hostlayın.

Hamachi ile kurmaktanmı bahsediyorsunuz?

Tamam ben yarın sabah konuya tüm adımları yazacağım. Minecraft sürümünüz nedir?

1.12 spigot kuracağım.

Dosyanızı ZIP veya RAR haline getirip atın. Sonra mevcut plugin dosyasını silin ve dosyanızı RAR'dan çıkartın.

RAR'ın içine plugıns klosorumu attım ve server Pro'dakı plugıns klosorunu sildim.
Şu an fark ettim plugins klosorunu oluşturuyor fakat plugıns klosorumda 60'a yakın plugın var ama bu sadece 20 25 tane almış.
Düzenleme: Şu an plugın paketını tamamiyle aldı sonra consoldan reload çektim plugın paketını falan kurdu ama servere girerken zaman aşımına uğradı veriyor.
Düzenleme 2: Server Pro bu bugu fixlemiş galiba çünkü plugın paketını RAR'dan çıkardıktan sonra reload çekiyorum plugın paketını kuruyor daha sonra stopping server diyor ama server açık gozukuyor gırmeye calıstıgımda zaman aşımına uğradı diyor.

@246941 adımları yarın yazacağım demişsniz fakat şimdiden bir şey daha deyim benim internetimin upload hızı 0.30 yani bir lag sorunu çıkması çok muhtemel değil mi? Eğer lagsız bir şekilde kurulacak bir yöntem anlatıcak iseniz çok sevinirim.

Sorumu cevaplandırır mısınız?@MisakiTaro

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı