Hostinge bağlı domain nasıl farklı Hosting'e geçirilir?

K4pit1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba şu an isimtescil firmasından alınmış bir domainim var. Bu domain başka bir hostinge kayıtlı ve şu an o hostinge ulaşamıyorum. Turkticaretnet de kendime ait bir hosting var ona geçirmek istediğimde farklı bir hostingde bulunduğu için geçiremeyeceğini söylüyor. İnternetten biraz araştırdım ve domainin sunucu adreslerini sanırım Türk ticaretnetin DNS'leri olan;

ns1.turkticaret.net
ns2.turkticaret.net
ns3.turkticaret.net

Adresleri ile değiştirdim fakat hala kendi hostingime ekleyemiyorum aynı uyarıyı veriyor. Bu eklediğim DNS adresleri doğru mu? Hostingime almak için ekstra ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanki hosting'de dns ayarlarına gel ve A kaydını güncelle. A kaydı ip adresine yeni hostingin ip adresini gir oraya yönlenecektir. Bu şekilde kullanmak için 2 hostinginde aktif olması gerekir.

Nameserver değiştirerek yönlendirirsen sadece yönlendirdiğin hosting aktif olsa yeterlidir ve daha sağlıklıdır.
ns1.turkticaret.net
ns2.turkticaret.net
ns3.turkticaret.net
Bunlar doğru mu en iyi cevabı turkticarete açacağın bir ticket ile alabilirsin.

Yani şuan benim yaptığım yeterli mi anlayamadım ilk kısımda şu anki hostingin dns ayarlarini değiştirmemi söylemişsiniz ama suan kullandığı hostinge ulaşamıyorum elimde domain ve yeni hosting var sadece

Technopat Haberler

Geri
Yukarı