Hostinger ile Ücretsiz web sitesi oluşturma

• Konuyu başlatan Senem
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 6.769
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Senem

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Bu yazımda size kayıt olmanın ne kadar kolay olduğunu göstereceğim. Ayrıca Kontrol Paneli ile yeni tanışan arkadaşlara da başlamalarında yardımcı olacağını düşünüyorum.
İşte adımlar:

Adım 1

Anasayfada Hesap oluştur bağlantısına tıklıyoruz.

image.png
[/url]

Adım 2

Kayıt formunu doldurup Hesap oluştur butonuna tıklıyoruz.

image.png

Adım 3

Hesabımızı oluşturduktan sonra e-posta hesabımıza gidip aktivasyon bağlantısına tıklıyoruz. Böylece web sayfası oluşturmaya başlayabiliriz.

image.png

Adım 4

İlk web sitemizi oluşturabilmek için Yeni hesap oluştur butonuna tıklıyoruz.

image.png

Adım 5

Bu ekranda hesap türümüzü belirliyoruz. İstediğimiz planın altındaki Sipariş Ver! butonuna tıklıyoruz.Ben bu rehberde ücretsiz hesapla ilerleyeceğim.

image.png

Adım 6

Bu ekranda daha önceden bir alan adına sahipsek radyo butonlarından Alan Adını değilsek Hostinger'in sunduğu ücretsiz Alt Alan Adını işaretliyoruz. Formu doldurduktan sonra Oluştur butonuna tıklıyoruz.

image.png

Adım 7

Bu adımda daha çok sistem çalışır: Web siteniz oluşturur.

image.png

Oluşturma işlemi tamamlandığında Sonuçları gör bağlantısına tıklayınız.

image.png

Adım 8

Artık web sitemizi kurmaya başlayabiliriz. Bu ekrandan Değiştir butonuna basıyoruz.

image.png

Adım 9

Bu ekranda da web sitemizi oluşturmamız için gereken bütün butonlar bulunuyor.

image.png

Umarım ilk kez web sitesi oluşturan, kontrol paneliyle yeni tanışan arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.

Alexa'da 63K'dasınız ve nedense en çok ziyret Endonezya'dan geliyor sitenize. Hiç mi hiç güvenilir değil...

Merhaba, öncelikle ben yalnızca kullanıcıyım. Bu rehberi buldum paylaşmak istedim. Ama daha yeni açıldı bu ve uluslarası bir şirket. Bu arada en çok ziyaret almayı nerden görüyosunuz? Her site için yapılabilri mi?

Rehber için teşekkürler. Ben denedim ve kullanıyorum hiçbir sorun olmadan. Şu ana kadar sorduğum soruları da yanıtsız bırakmadılar. Özellikleri de güzel ücretsiz hesapların, kısacası memnunum. Tekrar teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı