Hot swap klavye önerisi

Bütçe
-

2,5 kilo 😳

Böyle sıfırdan yapmayı düşünüyorum internette gördüm dikkatimi çekti orta fiyatli kaliteli kasa alıp pahalı switchler takmayı düşünüyordum.

Böyle sıfırdan yapmayı düşünüyorum internette gördüm dikkatimi çekti orta fiyatli kaliteli kasa alıp pahalı switchler takmayı düşünüyordum.
Ülke içi çok fazla barebone (kasa) satıcısı yok maalesef. Güzel beğendiğin kasaya sahip bir klavyeyi alıp sonra üstüne istediğin switch ve keycaps setini alabilirsin ama.

Peki keycaps ve switch alabileceğim önerebileceğiniz bir yer var mı hocam.
Switch olarak en iyisi aliexpress aslında ama yakında orası da elden gidecek. Şu an alsan gümrükten geçer mi emin değilim.

Geriye yurt içi siteleri kalıyor sadece. Gaming gen, wraith, rational keys, teknostore, maxitekno, mecmonkey.
Bu sitelere bakabilirsin. Teknostore ve maxitekno leobog marka switchler satıyor ve üst sınıf bir marka değil, daha çok orta segment bir markadır. Gaming gen akko switchler satıyor, onlar bir tık tuzlu ama iyi ürünlerdir.

Wraith, rational keys ve mecmonkey; gateron, cherry, hmx, wuque gibi markaları satıyorlar. Hepsi üst düzey switchlerdir, videolardan seslerine bakarak beğendiğini alabilirsin.

Keycaps olarak da en fazla seçenek temuda bulunuyor ama yine yurt dışı sitesi olduğu için şu an alsan gümrükten geçer mi geçmez mi kesin bir şey diyemem maalesef. Yurt içi siteleri olarak yine üstte attığım sitelere bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı