2,5 kilo![]()
WOBKEY Crush 80 Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Chilkey Slice75 HE Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Aktif satışta olan modeller Gateron Jade Pro switch yerine WuqueStudio Flux HE switch ile gelmektedir.Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza...wraithesports.com
2,5 kilo![]()
Ülke içi çok fazla barebone (kasa) satıcısı yok maalesef. Güzel beğendiğin kasaya sahip bir klavyeyi alıp sonra üstüne istediğin switch ve keycaps setini alabilirsin ama.Böyle sıfırdan yapmayı düşünüyorum internette gördüm dikkatimi çekti orta fiyatli kaliteli kasa alıp pahalı switchler takmayı düşünüyordum.
Switch olarak en iyisi aliexpress aslında ama yakında orası da elden gidecek. Şu an alsan gümrükten geçer mi emin değilim.Peki keycaps ve switch alabileceğim önerebileceğiniz bir yer var mı hocam.
rationalkeys.com.tr
Hocam bu manyetik bir klavye, manyetik klavyelerin switchlerini bulmak hem zor hem pahalı. Custom yapıyorsan mekanik klavyelere yönel derim. Bu klavyeyle benzer boyutlarda bir ürün mü istiyorsun?Çok teşekkürler hocam sağ olun.
HATOR Skyfall Mag Ultima Wireless Gaming Klavye Bu alınır mı hocam @Yuiis
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.