Uçankokoreç Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 235 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #1 İyi akşamlar herkese. Ben bir Hot Wheels arabanın boyasını boya sökücü ile tamamen kazıdım ve şuna benzer bir şey oldu. (Görsel örnek.) Bunu nasıl boyayabilirim, hangi boya türünü kullanmalıyım, akrilik boya uygun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2023
İyi akşamlar herkese. Ben bir Hot Wheels arabanın boyasını boya sökücü ile tamamen kazıdım ve şuna benzer bir şey oldu. (Görsel örnek.) Bunu nasıl boyayabilirim, hangi boya türünü kullanmalıyım, akrilik boya uygun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 10 Mart 2023 #2 Uçankokoreç dedi: İyi akşamlar herkese. Ben bir Hot Wheels arabanın boyasını boya sökücü ile tamamen kazıdım ve şuna benzer bir şey oldu. (Görsel örnek.) Eki Görüntüle 1697132 Bunu nasıl boyayabilirim, hangi boya türünü kullanmalıyım, akrilik boya uygun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Metalik boya lazım bildiğim kadarı ile. Sprey boyada olabilir. Artı 2 Eksi
Uçankokoreç dedi: İyi akşamlar herkese. Ben bir Hot Wheels arabanın boyasını boya sökücü ile tamamen kazıdım ve şuna benzer bir şey oldu. (Görsel örnek.) Eki Görüntüle 1697132 Bunu nasıl boyayabilirim, hangi boya türünü kullanmalıyım, akrilik boya uygun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Metalik boya lazım bildiğim kadarı ile. Sprey boyada olabilir.
KS KS Uçankokoreç Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 235 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 Akrilik boya ile yapsam ilk katı beyazamı boyamam gerekir, akrilik boya ile olur mu, nasıl boyamam gerekir? Artı 0 Eksi
Akrilik boya ile yapsam ilk katı beyazamı boyamam gerekir, akrilik boya ile olur mu, nasıl boyamam gerekir?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 11 Mart 2023 #4 Akrilik boyayla olmaz sprey boya + vernik lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Uçankokoreç Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 235 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: Akrilik boyayla olmaz sprey boya + vernik lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Acemiyim biraz daha detay versene, nasıl boyamalıyım, boyamadan önce arabayı nasıl hazırlamalıyım vb. Artı 0 Eksi
F 16 Fighting Falcon dedi: Akrilik boyayla olmaz sprey boya + vernik lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Acemiyim biraz daha detay versene, nasıl boyamalıyım, boyamadan önce arabayı nasıl hazırlamalıyım vb.
Y yagiz2407 Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #6 Uçankokoreç dedi: Akrilik boya ile yapsam ilk katı beyazamı boyamam gerekir, akrilik boya ile olur mu, nasıl boyamam gerekir? Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi ilk katı beyaz yapıp istediğim renk ile arabalarımı boyadım. Akrilik boya kullandım biraz farklı bir dokusu var ama sonuç fena değil Dosya Ekleri IMG20230702235933.jpg 190,7 KB · Görüntüleme: 1.516 Son düzenleme: 3 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Uçankokoreç dedi: Akrilik boya ile yapsam ilk katı beyazamı boyamam gerekir, akrilik boya ile olur mu, nasıl boyamam gerekir? Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi ilk katı beyaz yapıp istediğim renk ile arabalarımı boyadım. Akrilik boya kullandım biraz farklı bir dokusu var ama sonuç fena değil