Hot Wheels araba önerisi

Yacine

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sınıfta yapılan çekiliş sonucu çektiğim arkadaşıma hediye alacağım ve koleksiyon hobisi olduğunu biliyorum. Hot Wheels arabalara karşı ilgisi ve koleksiyonu var. Hoca 100 300TL arası bütçe sınırı koydu bu sınırlarda koleksiyon aracı veya premium seri vs. araç önerebilecek olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Premium araç tekli satılmaz. Premium garantili paket alabilirsin. 9u sana kalır 1ini hediye edebilirsin istersen.

ya da bundan rastgele 4 tane alabilirsin. Kutuyu hiç açmadan ver ki ona da sürpriz olsun.

Zamanında senin gibi arkadaşım hiç olmadı. Helal olsun sana arkadaşının zevklerini bilen ve buna göre hareket eden koca yürekli insan 👑

1733758897784.png

Bir aracın premium olduğunu, paketin içindeki, arabanın altındaki sarı/gold yuvarlak sembolden anlarsın. O gold sembol varsa premium seridir.

Premium araç tekli satılmaz. Premium garantili paket alabilirsin. 9U sana kalır 1'ini hediye edebilirsin istersen.

Ya da bundan rastgele 4 tane alabilirsin. Kutuyu hiç açmadan ver ki ona da sürpriz olsun.

Zamanında senin gibi arkadaşım hiç olmadı. Helal olsun sana arkadaşının zevklerini bilen ve buna göre hareket eden koca yürekli insan 👑

Eki Görüntüle 2370683
Bir aracın premium olduğunu, paketin içindeki, arabanın altındaki sarı/gold yuvarlak sembolden anlarsın. O Gold sembol varsa premium seridir.

Tavsiyeleriniz ve övgünüz için teşekkür ederim öncelikle. Onlu premium setini almak istedim ama arkadaşıma vereceğim araba paketsiz olacağı için istemedim. Tekli arabalardan dört tane almak mı yoksa özel arabalar serisi vs. olan araçlardan bir tane mi almak daha iyi olur?

Bunun gibi.

Factory fresh ya da Japon serisinden herhangi bir araç bulman daha kolay olur. Arkadaşının sevdiği film hakkında bilgin varsa film araçlarından da alabilirsin fakat zaman alabilir.
Fast and Furious serisi düşündüm ama bütçe sınırını aşıyor araçlar ve sanki bazı araçlar satıcılar tarafından gereksiz pahalı gibi geldi

Tavsiyeleriniz ve övgünüz için teşekkür ederim öncelikle. Onlu premium setini almak istedim ama arkadaşıma vereceğim araba paketsiz olacağı için istemedim. Tekli arabalardan dört tane almak mı yoksa özel arabalar serisi vs. olan araçlardan bir tane mi almak daha iyi olur?

Bunun gibi.

Fast and Furious serisi düşündüm ama bütçe sınırını aşıyor araçlar ve sanki bazı araçlar satıcılar tarafından gereksiz pahalı gibi geldi
Olabilir. Burada Premium yazısı seriyi ifade ediyor aslında. Koleksiyon değeri yok. Hot Wheels Premium serisi. Bu da fiyatını artırıyor ancak araçlar da lisanslı güzel araçlar. Alınabilir. 4 tane tekli kutu alırsanız 1 tane lisanslı 2-3 tane de lisanssız uyduruk gelebilir. Şunun gibi:
1733768095204.png

Attığına benzer daha uygun fiyatlı premium serisi araçlar bulabilirsin.

Merhaba. Eğer denk gelirseniz aşağıya bıraktığım modeli satın alabilirsiniz. Bütçeniz dahilinde bir model, şu an güncel fiyatı 250₺ ve LCW raflarında bulunabiliyor. Kendisi güzel bir modeldir, hızlı & öfkeli serisinin ilk filminde meşhur aktör Brian O' Conner'in filmin ilk sahnelerinde kullandığı, çalıştığı tamircinin arabasıdır.

1733919540193.png

1733919612579.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı