Hot Wheels then and now serisi kaliteli mi?

Onurcan52

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Hot Wheels'dan gram anlamam ama görünüşüne hastayım yani bu işi para için yapmıorum ama buradaki bilgili arkadaşlara bir tanışmak istedim then and now serisi kaliteli midir ve aralarında çok iyi bir araba varsa bunu 100 de 100 al diyeceğinizin fotoğrafını gönderirseniz çok müteşsekkir olurum. İyi günler.

Hoşunuza giden arabayı alın, baktınız size güzel geldi alın geçin. Kalite konusuna gelirsek STH'lar ve premiumlar hariç hepsi aynı kalitededir kimisinin detayı fazla kimisinin az.

Hoşunuza giden arabayı alın, baktınız size güzel geldi alın geçin. Kalite konusuna gelirsek Sth'lar ve premiumlar hariç hepsi aynı kalitededir kimisinin detayı fazla kimisinin az.

Peki sizin then and nowu eğer ki biliyorsanız bak bu seri bu yüzden güzel çünkü bu var diye atabileceğiniz bir araba var mı?
Ve şu anki amaçım then and nowdaki 250 arabayada sahip olmak umarım yavaşdanda olsa ilerleme kaydediceğim.

Marketlerde denk gelirsem eğer onları almaya daha çok yönelirim teşsekkür ederim yardımın için bu sanırsam bana ikinci yardımın bir de csfloat konusunda yardımcı olmuştun sağ olasın.

İnternetten almak son çareniz olsun, karaborsacılara para kazandırmamanız hepimizin yararına olacaktır. Rica ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı