Hotmail hesabı nasıl açılır?

464718

Decipat
Merhabalar, kafayı yiyeceğim. Şu an Gmail kullanıyorum ve Hotmail'e geçmek istiyorum. Gmail'imin üstüne kayıtlı bir tane Microsoft hesabım var, o Microsoft hesabımın üstüne bir tane Hotmail e-posta adresi oluşturmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bir türlü bulamadım. Microsoft'un kendi forumuna da yazdım. Lütfen birisi nasıl yapıldığını söyleyebilir mi? Bakın, hesap açma yerinden açsam yeni bir Microsoft hesabı daha oluşturur ben şu anki Microsoft hesabımın üstüne istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft hesabınıza demin bahsettiğim gibi diğer ad ekleyip oradan outlook yazan yere tıklayıp hotmail seçip sonra eski Gmail'li olan adı kaldırırsanız oluşturduğunuz yeni ad asıl adınız olur. Ayrıca Gmail'li adı kaldırmadan outlook'lu adı ana ad olarak da ayarlayabilirsiniz.

Hotmail Outlook'a bağlandı.

Biliyorum işte Outlook maili oluşturmak istiyorum ve bu şekilde oluşturursam yeni bir Microsoft hesabıda oluşturuyor ben maili şu anki Microsoft hesabımın üzerine oluşturmak istiyorum.
Microsoft hesabınıza demin bahsettiğim gibi diğer ad ekleyip oradan Outlook yazan yere tıklayıp Hotmail seçip sonra eski Gmail'li olan adı kaldırırsanız oluşturduğunuz yeni ad asıl adınız olur. Ayrıca Gmail'li adı kaldırmadan Outlook'lu adı ana ad olarak da ayarlayabilirsiniz.

Hocam onu denedim bir tane fake Microsoft hesabı açıp olmuyor outlooka girince gözükmüyor oluşturduğum email.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı