Aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Dostum sorunu, mesajı yazdığım ilk gün çözdüm lakin konunun daha iyi anlaşılmasına adına, forumun resim boyut sınırı olduğundan dışarıdan URL ile fotoğraf paylaşmak zorunda kaldığım için anlamsızca 1 gün ceza aldığımı fark ettim ve işin garibi, bana bu cezayı veren kişi belli olmadığından kendisine açıklama ile itirazda edemediğimden zoruma gittiğini belirteyim. Ya fotoğraf boyutunu yükseltin yada bırakın insanlar, açtıkları konuların daha iyi anlaşılabilmesi adına dışarıdan URL ile ekran görüntüsü, resim vs paylaşabilsin, yaptığınız iş mi?
Bu arkadaş, sırf bu sefer de uyarmadan etmeden anlamsızca engellerler de sen, sorunun çözümünü benden öğrenemeyip mağdur olursun diye fotoğrafın çözünürlüğünü kısıp foruma upload ettim. Artık forum kurallarından dolayı biraz gözlerini zorlayarak ekran görüntüsüne bakacaksın!
Office 2007 ve öncesi sürümlerde hotmail, gmail vs gibi hesapları outlook a tanıtmada kısmen sorun olduğundan microsoft, Outlook Hotmail Connector eklentisini çıkartmış. Zira dediğim gibi ben office 2013'de pop3 ve smtp ayarlarını yapmaya gerek kalmadan hotmail hesabını direkt ekleyebildiğimi belirtim. Posta sunucunun kaç bit olduğuna göre, aşağıdaki 32 ve 64bit lik dosyalardan birini indirip benim aşağıda yaptığım şeklide yaparsan hotmail hesabını outlook'a tanıtırsın;
http://download.microsoft.com/downl...B-45F6-8651-AF2543F6E5EF/OutlookConnector.exe
http://download.microsoft.com/downl...0-4B51-A02E-D47572006757/OutlookConnector.exe
İnan forumun kendini bilmez bir moderatörünün bu şuursuz tutumu yüzünden daha da buraya yazmayacaktım zira bu 2 oluyor. Ama sırf sen mağdur olma diye yazıyorum, eğer o arkadaşın egoist ve narsist bir kişiliği varsa eminim bu mesajımda zoruna gidip benden, yaptığı yakışıksız hareketten dolayı özür dileyeceğine, bunca yıllık forum üyeliğimi ve mesajlarımı hiçe sayarak bir çırpıda beni engelleyecektir lakin ziyanı yok bu yaşıma kadar haklı olduğum halde hiç kimseye eyvallah da demedim, alttan da almadım. Umarım yaşça ve kişilik olarak olgun ve saygın bir forum moderatörü, bu bahsettiğim arkadaşın kulağını çeker zira karşılarında çocuk olmadığını bilmeleri lazım. Recep Baltaş'dan 1 kere bile böyle bir tutum görmediğimi belirtmek isterim ve kendisi de sağolsun açtığım konulara yardımcı olmaya çalışan kişilik sahibi bir insan. Bana ceza veren moderatörün de bu arkadaşı örnek alması dileği ile.