Hotmail oturum açma etkinligi sorunu

theblack61

Megapat
Daha fazla  
Merhaba bu konu ile alakalı bölümü bulamadım ama ondan dolayı buraya yazıyorum dün gece hotmail hesabımın oturum açma etkinliğini kontrol derken Çin'den defalarca giriş yapılmaya çalışıldığını ama başarısız olunduğunu gördüm bunun üstüne bütün hesaplarımın şifresini değiştirdim ama bugün tekrar baktığımda tekrar giriş deneyimi olmuş ama başarısız olmuş. Nasıl oluyor bu sorun? Nereden kaynaklı? Bilgisayarımda virüs ya da trojan benzeri bir şey bulunmamakta. Aslında saat 20.45 civarlarında şifremi değiştirdim ama dün baktığımda bu denemeler görünmüyordu. Acaba neden kaynaklı?
Dün saat 20:45'de değiştirdim şifreleri dünkü girişlerde saat 17 ve 14 civarlarında denenmiş bir gün daha bekleyeceğim bakalım bugün giriş denenecek mi? Herhalde bir gün sonra düşüyor etkinliğe denemeler.

Dosya Ekleri

• 3396.png
    3396.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bana da oluyor. Ara ara deneniyor. Eşitleme başarısız ise sıkıntı yok. 2 adımlı doğrulama var ise güvenli gibi. Microsoft hesaplarında genelde böyle şeyler oluyor sebebi ne ben de bilmiyorum :/

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı