Hotspot ağı nasıl Wi-Fi olarak gösterilir?

questa

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2019
Mesajlar
1.143
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Redmi 12 telefonum bildiğiniz üzere çift hat ve benim bir hattımda sorun var şebeke almıyor sadece Wi-Fi'ya bağıyken şebeke alıyor. Hat 2'den paylaştığım internet paylaşımına telefonumu nasıl bağlayabilirim? Bahsettiğim paylaşılan cihazdan Wi-Fi'ya bağlanmak. Eğer böyle bir şey olmazsa mobil verimi telefon Wi-Fi olarak algılasa yeterli. Böyle bir uygulama falan var mı?
 
Her telefon öyle mi bilmiyorum ama internet paylaşımını açtığında Wi-Fi ile bağlantın otomatik kesilir. Eğer 2. hat başka bir telefona takılı değilse aynı telefondan yapamıyor olman lazım.
 
Her telefon öyle mi bilmiyorum ama internet paylaşımını açtığında Wi-Fi ile bağlantılı otomatik kesilir eğer 2. hat başka bir telefona takılı değilse aynı telefondan yapamıyor olman lazım.
Wifi ve paylaşım bu telefonda aynı anda açılıyor ancak doğal olarak kendi paylaşımımı göremiyorum... bunu sağlayacağım bir yol arıyorum.
 
Kendi hotspotuna bağlanırsan hotspot wifiden wifi de hotspottan veri çekeceğinden kısır döngü oluşur. Cihazı tamir ettirmeyi öneriyorum ama idareten Network Signal Guru uygulamasıyla mobil veriyi kilitleyip hotspot paylaşıp kendi hotspotuna bağlanabilirsin. Ağ mobil veriye kilitlenir. Root gerektirir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı