Hotspot derecesi kaç olmalı?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Hocam kuzenimin önerdiği bir oyun var. Operation harsh doorstop diye. Hocam bazen ekran kartımın hotspot sıcaklıkları 70-75 civarlarına çıkıyor. Ekran kartımın kendisi ise 50-54 derece. Hotspot önemli bir şey mi yoksa pek takılmayacak bir şey mi?

Sistem RX6600 R5 5600 16 GB RAM.

Hocam kuzenimin önerdiği bir oyun var. Operation harsh doorstop diye. Hocam bazen ekran kartımın hotspot sıcaklıkları 70-75 civarlarına çıkıyor. Ekran kartımın kendisi ise 50-54 derece. Hotspot önemli bir şey mi yoksa pek takılmayacak bir şey mi?

Sistem RX6600 R5 5600 16 GB RAM.

Hotspot ekran kartının en sıcak noktası oluyor yani genel sıcaklıktan fazla oluyor her zaman 70 75 çok yüksek değil

Hotspot ekran kartının en sıcak noktası oluyor yani genel sıcaklıktan fazla oluyor her zaman 70 75 çok yüksek değil
Hocam ben genelde bu sıcaklıklar da oynamadığım için alışık değilim.

ben bu hotspot ta oynmadığım için alışık değilim korkuyorum ve paranoyağım. Parçalarım oyun için ASUS ekran kartım var soğutma bloğu bütün markalardan daha iyi ama korkuyorum yine de.

Sorunlu değil hatta AMD kendi kartlarında 110 dereceye kadar hotspotu normal kabul ediyor.
110 dereceye getirmek için herhalde bu sistemle 4K GTA6 açmam gerekiyor tahmini.

90'ları görmedikçe sorun yok hocam. 90 dereceler normal kabul edilir. Aşağı yukarı GPU sıcaklığının 20 derece fazlası oluyor. Siz, o ekran kartı için sıcaklık değeri olarak 50-54'leri baz alabilirsiniz. Ki zaten 70-75 dereceler bile GPU sıcaklığı için normal. Paranoyaklık gerektirecek bir durum yok yani içiniz rahat olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı