Merhaba arkadaşlar. Sorum basliktaki gibi. İnternet saglayicisi degistirdim, birkaç gün internetim yok. Hotspot paketi aldım, yedek telefondan Wi-Fi acıyorum. Bu paketle kablo üstünden internet paylaşımı yapilabiliyor mu yoksa sadece Wi-Fi mi acilabiliyor?
Merhaba arkadaşlar. Sorum basliktaki gibi. İnternet saglayicisi degistirdim, birkaç gün internetim yok. Hotspot paketi aldım, yedek telefondan Wi-Fi acıyorum. Bu paketle kablo üstünden internet paylaşımı yapilabiliyor mu yoksa sadece Wi-Fi mi acilabiliyor?
Usb kablosu ile masaüstünüze bağlayın hotspot aldığınız telefon hattını, hotspota basılı tutup usb teethering'i aktif edin. Daha fazla detay için bıraktığım linke bakabilirsiniz.
Telefonunuzun mobil veri baÄlantısını kullanarak baÅka bir telefonu, tableti veya bilgisayarı internete baÄlayabilirsiniz. Bir baÄlantıyı bu Åekilde paylaÅmak, tethering veya hotspot kullanımı olarak
USB kablosu ile masaüstünüze bağlayın hotspot aldığınız telefon hattını, hotspota basılı tutup USB Teethering'i aktif edin. Daha fazla detay için bıraktığım linke bakabilirsiniz.
Telefonunuzun mobil veri baÄlantısını kullanarak baÅka bir telefonu, tableti veya bilgisayarı internete baÄlayabilirsiniz. Bir baÄlantıyı bu Åekilde paylaÅmak, tethering veya hotspot kullanımı olarak
YouTube ve sosyal pass paketi var. Bu pass paketlerini diğer cihazlarla paylaştığımız zaman normal paketten yiyor. Özellikle Android tvlerde pass paketinden kullanabilmek için çözüm önerisi olan var mı?
Denemeden bilemeyiz
Farklı metotlar da mecvut komut sistemi ile veya root erişimi olan Android cihazın Build. Prop'una iki satır eklemek gibi. Google'a "hotspot limit bypass" yazarak ulaşabilirsiniz. Hiçbirini kendim denemedim ihtiyaç duymadım. Bunlar ABD'deki Verizon hatlar için bulunmuş yöntemler. Bizdekilerin de çalışma prensibi aynıysa denemek size kalmış. Denemenizi önermem malum kullanım şartları (tos) ihlaline girebileceği için sonuçlarını bilemiyorum.
Denemeden bilemeyiz
Farklı metotlar da mecvut komut sistemi ile veya root erişimi olan Android cihazın Build. Prop'una iki satır eklemek gibi. Google'a "hotspot limit bypass" yazarak ulaşabilirsiniz. Hiçbirini kendim denemedim ihtiyaç duymadım. Bunlar ABD'deki verizon hatlar için bulunmuş yöntemler. Bizdekilerin de çalışma prensibi aynıysa denemek size kalmış. Denemenizi önermem malum kullanım şartları (tos) ihlaline girebileceği için sonuçlarını bilemiyorum.