HourBoost İle Kart Düşürme

@mantion @Rustin Cohle
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben en fazla 50 lira düşer diyordum ama beklentimin üstünde çıktı. Gece bırakıp sabah bakmayı düşünüyorum. Bir oyun olur mu?
Hiçbir sorun yaşamazsın steamde sadece CS:GO oynayan kişiden binlerce oyunu olan kişiye kadar herkes Idle Master kullanıyor. Kara liste olayıyla uğraşmana bile gerek yok ben uğraşmıyorum açıkcası.

Hiçbir sorun yaşamazsın Steam'de sadece CS:GO oynayan kişiden binlerce oyunu olan kişiye kadar herkes Idle Master kullanıyor. Kara liste olayıyla uğraşmana bile gerek yok ben uğraşmıyorum açıkçası.

Benim hesabın değeri yüksek olduğu için kesinlikle kara listeye uğraşıyorum sonuçta VAC ban yemek iyi olmaz.

Benim hesabın değeri yüksek olduğu için kesinlikle kara listeye uğraşıyorum sonuçta VAC ban yemek iyi olmaz.
Benim hesabımın da değeri yüksek zaten kardeşim de VAC'lı oyunlardan Idle Master yüzünden ban yemek bir şehir efsanesidir. VAC Idle Master'a Steam Achievement Manager'a bakmaz. Çalışma ve koruma yöntemi bu değil yani.

Benim hesabımın da değeri yüksek zaten kardeşim de VAC'lı oyunlardan Idle Master yüzünden ban yemek bir şehir efsanesidir. VAC Idle Master'a Steam achievement Manager'a bakmaz. Çalışma ve koruma yöntemi bu değil yani.

Orası öyle ama %0, 001 ihtimal bile olsa göze alamam çok para yatırdım 500'den fazla oyun var 81 level.

VAC sisteminin tetiklenmesi için oyun dosyalarına müdahale etmeniz gerekir. Kaldı ki bu bile yeterli değil. Ayrıyeten korumalı sunuculara bağlanmanız gerekiyor. Başarım hilesinden dolayı bile yasaklama verilmezken bu programdan dolayı yasaklama alma ihtimaliniz yok. Dert etmeyin kısacası.

@reptile
@mantion
@Rustin Cohle
Toplam 60 lira kazandım ve 358 kart düşürme hakkım kaldı.
Ayarlarım bu şekilde. Değiştirmem gereken ayar var mı? Kart düşme hızı nasıl sizce?
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Önerdiğiniz oyunlar var mı?

@Tayfur77
Koleksiyon kartı düşen en ucuz oyunları alın.
-Seen
-Dude Simulator 2
-Hentai Bad Girls
-Kürklü aşk
Bu tarz oyunları alabilirsiniz. İlk başta Hentai oyunlarını almanız daha iyi olur.
100 TL civarı para kazandım ve 300 lira tahmini kart düşürme gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı