Superstepi duymuştum hocam ama 'house of superstep' duyduğumda alt kuruluş oldugu icin ufak içime dert düştü. Gönül rahatlığıyla alabilirim dimi orjinal ürün gönderirlerNerde yaşadığını bilmiyorum ama superstep çoğu büyük şehirde mağazası olan bir firma. Fiyatlarıda ucuz değil aslında hangi modeli ucuz geldi sana ? Bu arada tabikide güvenilir
SuperStep: Spor Ayakkabı, Spor Giyim ve Aksesuar Ürünleri
Dünyaca ünlü markaların sneaker, spor giyim tekstil ve spor aksesuar modellerinde ücretsiz kargo fırsatları ile online alışveriş ayrıcalığı SuperStep'te!www.superstep.com.tr
Buarada maraştayım artı olarak vansın bir ayakkabısı indirime girmiş hoşuma gitmiştiNerde yaşadığını bilmiyorum ama superstep çoğu büyük şehirde mağazası olan bir firma. Fiyatlarıda ucuz değil aslında hangi modeli ucuz geldi sana ? Bu arada tabikide güvenilir
SuperStep: Spor Ayakkabı, Spor Giyim ve Aksesuar Ürünleri
Dünyaca ünlü markaların sneaker, spor giyim tekstil ve spor aksesuar modellerinde ücretsiz kargo fırsatları ile online alışveriş ayrıcalığı SuperStep'te!www.superstep.com.tr
Evet hocam alabilirsiniz ikiside aynı marka House of diyince daha büyük mağazalar oluyor mesela izmirde 4-5 tane var istinyede house of var orada ayakkabı tasarımı vs yaptırabiliyorsun ama öbürkü mağazalarında sadece ayakkabı satışı var ve modeller kısıtlıSuperstepi duymuştum hocam ama 'house of superstep' duyduğumda alt kuruluş oldugu icin ufak içime dert düştü. Gönül rahatlığıyla alabilirim dimi orjinal ürün gönderirler
Buarada maraştayım artı olarak vansın bir ayakkabısı indirime girmiş hoşuma gitmişti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.