House of Superstep güvenilir midir?

xkraltr46

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. House of superstep mağazasından ayakkabı almayı düşünüyorum. Uygun gördüm orijinal ürün gelir mi ve güvenilir bir sistem midir?

Nerde yaşadığını bilmiyorum ama superstep çoğu büyük şehirde mağazası olan bir firma. Fiyatlarıda ucuz değil aslında hangi modeli ucuz geldi sana ? Bu arada tabikide güvenilir

Nerde yaşadığını bilmiyorum ama superstep çoğu büyük şehirde mağazası olan bir firma. Fiyatlarıda ucuz değil aslında hangi modeli ucuz geldi sana ? Bu arada tabikide güvenilir
Superstepi duymuştum hocam ama 'house of superstep' duyduğumda alt kuruluş oldugu icin ufak içime dert düştü. Gönül rahatlığıyla alabilirim dimi orjinal ürün gönderirler

Buarada maraştayım artı olarak vansın bir ayakkabısı indirime girmiş hoşuma gitmişti

Superstepi duymuştum hocam ama 'house of superstep' duyduğumda alt kuruluş oldugu icin ufak içime dert düştü. Gönül rahatlığıyla alabilirim dimi orjinal ürün gönderirler

Buarada maraştayım artı olarak vansın bir ayakkabısı indirime girmiş hoşuma gitmişti
Evet hocam alabilirsiniz ikiside aynı marka House of diyince daha büyük mağazalar oluyor mesela izmirde 4-5 tane var istinyede house of var orada ayakkabı tasarımı vs yaptırabiliyorsun ama öbürkü mağazalarında sadece ayakkabı satışı var ve modeller kısıtlı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı