HowToBasic En Çok Güldüğüm Video 2

NirvanA1

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE)
İçeriğinde sadece yumurta olduğunu tahmin edebildim :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunların yumurta fabrikası var herhalde :\

Ax8bSKACMAE12dD.jpg

Yumurta hariç alışılmışın dışında hareketler vardı. Ben kulaklıkla izlediğimdende çok gülmüş olabilirim :)

Bari diğer videoları izleyeyim dedim de bu kadar saçma bir şey olamaz. Aynı zamanda çok iğrenç. Kapitalizm bu kadar kötü bir şey. Böyle videolar yapan adamın zaten psikolojisinden şüphe etmemek saçma olur.

İnsanlar açlıktan ölüyor ya. Gerçekten yiyecek bulamadıkları için ölüyorlar. Düşünsenize, çevrenizde hiç yiyecek yok. Ve siz bir damla su için bile göz yaşı dökeceksiniz. Ve peki bu adam ne yapıyor? Afedersiniz klozetine bile sosisler, balıklar koyuyor.

Neredeyse her yiyeceğimi yerken bile bunlar aklıma geliyor. Kendi halime şükretmiyorum çünkü başkalarının çaresizliklerinden ders çıkarmak istemiyorum. Yani başka birisi açlıktan ölürken ben yediklerim için şükredemem. Bunu yapabilecek, buna göz yumabilecek kadar nankör değilim. Dostoyevski'nin bir sözünü hatırlatmak isterim, "Başkalarının çaresizliklerine bakıp kendi haline şükredenlerden tiksiniyorum."

arap-yemec49fi2.jpg

Gerçekten mi ? Şu nohut tanesi kadar beyni olmayan insanın videolarını mı izliyorsunuz ? Şu aciz varlığın yaptığı hiç bir şey komik değil. O elinde ki Nimet lan Nimet ! Şu insanı izleyeceğinize gidin televizyonunuzu açın,bakın ne var orda. O kadar aç insan varken bu güzelim Nimetler ile oyun oynuyor. Gerçekten akıl almaz bir saçmalık. Şiddetle kınıyorum !

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı