OpenCore HP 1040 G5 Bootcamp kurarken ACPI BIOS hatası

Sistem kuruluma geçmeden mavi ekran veriyor doğru mu?
Kardeşim 2 türlüde aynısı oluyor demiş ya? Çözümün varsa söyle, yoksa boş yere mesaj sayısı arttırmak için yazma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 2 türlüde aynısı oluyor demiş ya? Çözümün varsa söyle, yoksa boş yere mesaj sayısı arttırmak için yazma.
Mavi ekran alıp almadığını sordum siyah ekranda mı hata alıyor mavi ekranda mı mesaj sayısı arttırmak için yazmıyorum.

Mavi ekran alıp almadığını sordum siyah ekranda mı hata alıyor mavi ekranda mı mesaj sayısı arttırmak için yazmıyorum.
Anlamıyorsanız Allah kolaylık versin, ne diyeyim, başka forumlardada sizinle kavga ettik.

Hocam bu hatayı alıp pek çözen görmedim. Yapılan SSDT dosyalarından kaynaklanır lakin sizin touchpad ve touch screeni çalıştırmak için başka bir yol yok sanıyorum. Clover’ın en yeni sürümüyle deneme yapmak belki çözebilir olmazsa ReFind OpenCore eklentisi denenebilir.
ACPI BIOS Error diye de yazmış.

Merhaba cihazım 1040 G5 Hackintosh olarak Monterey kurabildim fakat Windows kuramıyorum. Bootcamp denedim normal Windows kurmayı denedim açılışta hep acpı / BIOS hatası veriyor. Bu konuda nasıl bir yol izlemem lazım?

Hocam bunu deneyin.
Config / Booter / Quirk içinde SyncRuntimePermissions enable olarak ayarla.
ProtectUefiServices ve ProtectMemoryRegions ayarlarını da etkin hale getirip deneme yap.
Arkadaşımda bunları denemiştim. Çözülmüştü.

İlgi alakanız için teşekkürler fakat bu yolları da denedim .

Hocam EFI dosyanı yedekleyip bunu deneyebilir misin? Bazı değişiklikler yaptım hata verip vermediğine bakarsın. Güncel EFI dosyanı flash belleğe vs. bir yere yedeklersen iyi olur hocam açılmama durumunda başlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…