Eve gecebilirsem EFI’yi inceleyip hataya dair bir takim cozumler sunmaya çalışacağım fakat bugun biraz yogun olacagim. Bekletirsem kusuruma bakmayın konu sahibi.
-
Tam olarak izlediğiniz yolu ve nerede hata aldığınızı belirtebilir misiniz? Disk Utility'de disk bölerken bile ACPI hatası mı alıyorsunuz? Almamanız lazım çünkü.
Eve gecebilirsem EFI'yi inceleyip hataya dair bir takim cozumler sunmaya çalışacağım fakat bugün biraz yogun olacagim. Bekletirsem kusuruma bakmayın konu sahibi.
-
Tam olarak izlediğiniz yolu ve nerede hata aldığınızı belirtebilir misiniz? Disk Utility'de disk bölerken bile acpı hatası mı alıyorsunuz? Almamanız lazım çünkü.
Eve gecebilirsem EFI’yi inceleyip hataya dair bir takim cozumler sunmaya çalışacağım fakat bugun biraz yogun olacagim. Bekletirsem kusuruma bakmayın konu sahibi.
-
Tam olarak izlediğiniz yolu ve nerede hata aldığınızı belirtebilir misiniz? Disk Utility'de disk bölerken bile ACPI hatası mı alıyorsunuz? Almamanız lazım çünkü.
Sorun değil şefim ne zaman müsait olursanız o zaman bakarsınız. Disk izlencesinde bölme yaptıktan sonra Windows yükleme adımı için yeniden başlatıyor orda hata veriyor. Birde şöyle bir şey denedim, normal format atar gibi kurmayı denedim kurdum sonra MacOS a geçtikten sonra tekrar Windows'a geçmek istediğimde yine aynı hatayı alıyorum.
Selam. Configte birtakım değişiklikler yaptım. Config ile OpenCore'u bootladığında Reset NVRAM sonrası macOS'u açıp, sonrasında Bootcamp'ı tekrar deneyebilir misin?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Selam. Configte birtakım değişiklikler yaptım. Config ile OpenCore'u bootladığında Reset NVRAM sonrası macOS'u açıp, sonrasında Bootcamp'ı tekrar deneyebilir misin?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Duruma el atacağım yine 10-15 dakikaya. ACPI hatası geçti mi yoksa oraya ulaşamadınız mı?
-
Aldığınız hata sunucu ile alakalı olabilir. Bunu daha önce alıyor muydunuz?
Duruma el atacağım yine 10-15 dakikaya. ACPI hatası geçti mi yoksa oraya ulaşamadınız mı?
-
Aldığınız hata sunucu ile alakalı olabilir. Bunu daha önce alıyor muydunuz?