OpenCore HP 1040 G5 Bootcamp kurarken ACPI BIOS hatası

Başka ağlar denedim, VPN denedim fakat disk bölmeden sonra Windows destek yazılımı indiriyor diyor, peşine hemen bir ağ sorunundan dolayı yazılım indirilemiyor diye hata veriyor.

Hocam Disk İzlencesinden manuel MS-DOS formatında diski bölüp flash bellek ile kurulumu denediniz mi?

Config ile alakalı değildir çünkü SMBIOS'a dokunmadım zaten. Apple kaynaklıdır muhtemelen. VPN ile de geçmediyse Apple'ın global sunucularında belki yoğunluk vardır. İlerleyen saatlerde tekrar deneyip sonucu bildirebilir misiniz?
Koskoca Apple tek bir sunucu ile iş yapmıyordur :) örnek olarak Citrix kullanıyorsa arkasında 1.000.000 tane sunucusu vardır. Benim 40-50 MB çekeceğim datayı etkilemez diye düşünüyorum ama bilginize dayanarak bekleyip sonra deniyeyim :)
Hocam Disk İzlencesinden manuel MS-DOS formatında diski bölüp flash bellek ile kurulumu denediniz mi?
Rica etsem geçmiş mesajları okur musun? :) Orada açıkladım bir kaç kez :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Koskoca Apple tek bir sunucu ile iş yapmıyordur :) örnek olarak Citrix kullanıyorsa arkasında 1.000.000 tane sunucusu vardır. Benim 40 50 MB çekeceğim datayı etkilemez diye düşünüyorum ama bilginize dayanarak bekleyip sonra deniyeyim :)

Rica etsem geçmiş mesajları okur musun? :) Orada açıkladım birkaç kez :).

Arkadaşın düzenlediği Config ile ACPI BIOS hatası gittiyse flash bellek ile tekrar deneyebilir misiniz demek istedim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da konu sahibi o aşamaya, üstte aldığı hata yüzünden varamamış zaten.

@Yigit75 Installing and using BootCamp utilities | OpenCore Post-Install
Buraya göz atabilir misiniz? Bootcamp sürücülerini Brigadier kullanarak indirebilmek mümkünmüş fakat bu native bootcamp işlemlerini etkiler mi bilgim yok. Hackintosh yapıp bootcamp yapmadığım için bilemeyeceğim.
@Yigit75 İyi akşamlar, sonuç ne oldu?

Son düzenleme:
Tamam da konu sahibi o aşamaya, üstte aldığı hata yüzünden varamamış zaten.

@Yigit75 Installing and using BootCamp utilities | OpenCore Post-Install
Buraya göz atabilir misiniz? Bootcamp sürücülerini Brigadier kullanarak indirebilmek mümkünmüş fakat bu native bootcamp işlemlerini etkiler mi bilgim yok. Hackintosh yapıp bootcamp yapmadığım için bilemeyeceğim.
@Yigit75 İyi akşamlar, sonuç ne oldu?
Uğraştım ama ne yaptığını çözemedim haliyle yapamadım :) daha doğrusu dikkatimi pek veremedim sanırım ondan anlamadım karışık geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı