HP 14S-FQ0034NT alınır mı güvenilir mi?

Sdrmz

Zeptopat
Daha fazla  
HP 14S-FQ0034NT kullanıcıları var mıdır? İnternette fazla bilgi yok bana bilgi verebilir misiniz? Genellikle GTA 5 Forza Horizon 3 Minecraft gibi oyunlar oynayacağım performansı nasıldır bilgi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP 14S-FQ0034NT kullanıcıları var mıdır? İnternette fazla bilgi yok bana bilgi verebilir misiniz? Genellikle GTA 5 Forza Horizon 3 Minecraft gibi oyunlar oynayacağım performansı nasıldır bilgi verir misiniz?
Yeterli olacaktır. Ama GTA 5 ve Forza Horizon 3'de büyük ihtimalle 45-60 FPS arası alırsınız. Ama yani büyük ihtimalle sıkıntı olmayacaktır.

B
HP'ye güvenilir. Bilgisayarada aynı şekilde güvenilir. Sıkıntı olursa adamlar sıfırı ile bile değiştiriyorlar. Ben kullandım bir tane cihaz. Adamlar küçük bir sorun için yeni bir cihaz vermişlerdi bana.
Altına fanda alacağım performansı etkilermidir

Altına fanda alacağım performansı etkilermidir
Altına fan almanızı önermem. İlk sebebi neredeyse ısıyı ve performans konusunda hiçbir işe yaramaması. İkinci sebebi kaliteli olan modeller yok. İki günde bozuluyorlar. Ben bir kere aldım. Hiçbir faydasını görmedim. iki gün gibi bir süre sonra da kırıldı.

HP'ye güvenilir. Bilgisayarada aynı şekilde güvenilir. Sıkıntı olursa adamlar sıfırı ile bile değiştiriyorlar. Ben kullandım bir tane cihaz. Adamlar küçük bir sorun için yeni bir cihaz vermişlerdi bana.
Şuan indirimde 4400 tlye ryzen 5 4500u alınırmı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı