onlinee
Picopat
Daha fazla
HP laptop
Selamünaleyküm arkadaşlar, bu laptopu yeni aldım fakat Windows 11'e güncellesem kasar mı kasmaz mı bilmiyorum. Fikirleriniz neler? Yardımcı olursanız sevinirim.
Win10 orjinal olduğu için yükseltme ücretsiz. Sıkıntı olmaz diyorsanız yükselteceğim inşallah, yardımcı olduğunuz için teşekkürler.Aleykümselam
Windows 10'daki kullanımınızdan farkı olmayacaktır. Windows 11 driverları varsa geçiş yapabilirsiniz.
Windows 10 orijinal olduğu için yükseltme ücretsiz. Sıkıntı olmaz diyorsanız yükselteceğim inşallah, yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Nasıl bakabiliyoruz? Bilmiyorum da, yardımcı olursanız sevinirim.HP'nin driver sitesinde baktıysanız Windows 11 Driver'ı varsa sorun olmadan yükseltebilirsiniz. Eğer ki Driver'ı yoksa yükseltmenizi önermem. Bendeki laptoplarda yükseltme geldi fakat yükseltme sonrası sorunlar çıktı bu sebeple tekrar Windows 10 yükleyip kullanmaya devam ettim. Windows güncellemelerinde yükseltebilirsiniz dediğine bakma. Yükselttikten sonra sorun çıkartabiliyor.
@atar1993 Gerçekten çok teşekkür ederim hocam, hayırlı akşamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.