Bundan 2 yıl önce aygıt yöneticisinde resimdeki aygıtı (sistem hoparlörü isimli aygıtı) gördükten sonra buzzer mı var ve bip sesi mi çıkarıyor diye beni endişelendirip başka bir forumda Bir Laptop'un Bip Sesi Çıkarabileceği Nasıl Anlaşılır? isimli konuyu açtıran dizüstü bilgisayarımı (anakartında buzzer bulunduğu ve bip sesi çıkardığı daha sonra anlaşıldı.) 1 yıl önce uyku moduna aldım.
Birkaç dakika sonra videodaki gibi güç ışığının sönmeyip fanın daha da hızlandığını ve uyku moduna girmediğini fark ettim.
Onlardan sonra güç düğmesine uzunca basarak kapatmak zorunda kalıyorum. Lubuntu'da (bir çeşit işletim sistemi) ile uyku moduna almaya çalıştım, BIOS güncellemesi yaptım, kardeşim SSD taktı ama hiçbiri işe yaramadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Birkaç dakika sonra videodaki gibi güç ışığının sönmeyip fanın daha da hızlandığını ve uyku moduna girmediğini fark ettim.
Onlardan sonra güç düğmesine uzunca basarak kapatmak zorunda kalıyorum. Lubuntu'da (bir çeşit işletim sistemi) ile uyku moduna almaya çalıştım, BIOS güncellemesi yaptım, kardeşim SSD taktı ama hiçbiri işe yaramadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Son düzenleme: