HP 15-AF113NT Nasıldır ?

dostum bu bilgisayarı aldım açılışı oldukça yavaş fotoğraf açarken dahi kasıyo hp nin sitesinden driverleri indirecem muhtemelen ekran kartı driver ı yüklü değil ama açılışı neden yavas anlamdım bi yardımcı olur musun ne yapmam lazım

Herkese merhaba, Mekanik Kafa özellikle sana..
Windows7 yükledim bu cihaza fakat driverları hp support'ta paylaşılmamış. Win7 kullanabilmem için gerekli driverları başka nasıl yolla bulabilirim? Bu konuda yardımcı olabilir misin?
Saygılarımla

Bu bilgisayara nasıl güncelleme yapılıyor bilen varsa lütfen almayı düşünüyorum tereddüde kaldım

Konuyu hortlatacağım ama biraz zor durumdayım. Bu bilgisayarı almış olan varsa, bios'a ilk girdiğindeki ekranın fotosunu bana atabilme şansı var mı? Product information not valid diye bir hata ile boğuşuyorum da. Bilgisayardaki product number gibi değerlerin hepsi silinmiş. Saçma sapan harfler var orjinalleri yerinde. Onları düzeltmem gerek ancak elimde veriler yok. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…