HP 15-CC007NT 2CL79EA alınmalı mı?

Mehmet_89

Centipat
Arkadaşlar HP 15-CC007NT 2CL79EA I5-7200U, 940MX 2 GB, 8 GB RAM'li laptop alacağım 2. el 2000 TL'ye. Sizce oyunlar için iyi midir? Bu markayı kullanan var mi? Bir de 2. el almali miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar HP 15-CC007NT 2CL79EA I5-7200U, 940MX 2 GB, 8 GB RAM'li laptop alacağım 2. el 2000 TL'ye. Sizce oyunlar için iyi midir? Bu markayı kullanan var mi? Bir de 2. el almali miyim?

Hangi oyun ? CS:GO,LOL tarz okey. ama birkaç tık daha üst oyunlarda hiçbir tat alamazsınız. Kutu fatura garanti çok önemli ikinci el ürünlerde.

Ürünü in
Urunu inceledim galiba 4g Ram ssd ile güzel bir ürüne benziyo yalnız ekran karti dahili galiba onda sıkıntı olurmu yani gta 5 gibi oyunlarda
+4gb ram ve ssd takviyesi ile yazcaktim

Ürünü in

Urunu inceledim galiba 4g Ram ssd ile güzel bir ürüne benziyo yalnız ekran karti dahili galiba onda sıkıntı olurmu yani gta 5 gibi oyunlarda
+4gb ram ve ssd takviyesi ile yazcaktim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA V'i bir şekilde oynatıyor. Siz karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…