Arkadaşlar HP 15-CC007NT 2CL79EA I5-7200U, 940MX 2 GB, 8 GB RAM'li laptop alacağım 2. el 2000 TL'ye. Sizce oyunlar için iyi midir? Bu markayı kullanan var mi? Bir de 2. el almali miyim?
Gta5 de takilmasin yeterHangi oyun ? CS:GO,LOL tarz okey. ama birkaç tık daha üst oyunlarda hiçbir tat alamazsınız. Kutu fatura garanti çok önemli ikinci el ürünlerde.
Urunu inceledim galiba 4g Ram ssd ile güzel bir ürüne benziyo yalnız ekran karti dahili galiba onda sıkıntı olurmu yani gta 5 gibi oyunlardaDell Inspiron 3585 AMD Ryzen 3 2200U 4GB 1TB Linux 15.6" HD Fiyatı
Dell Inspiron 3585 AMD Ryzen 3 2200U 4GB 1TB Linux 15.6" HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunu öneririm. GTA V'i de oynarsınız. Günümüzde GT 940M çok kötü bir kart.
Ürünü in
Urunu inceledim galiba 4g Ram ssd ile güzel bir ürüne benziyo yalnız ekran karti dahili galiba onda sıkıntı olurmu yani gta 5 gibi oyunlarda
+4gb ram ve ssd takviyesi ile yazcaktim
GTA V'i bir şekilde oynatıyor. Siz karar verin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.