Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 16 Mart 2020 #1 Arkadaşlar HP 15 DA2000NT laptopu aldım fakat ne oynayacağımı bilmiyorum. Sizce hangi oyunlari kaldırır?
Arkadaşlar HP 15 DA2000NT laptopu aldım fakat ne oynayacağımı bilmiyorum. Sizce hangi oyunlari kaldırır?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #2 Laptopunuz MX110 ekran kartına sahip. Çok bir şey beklemeyin... Eski oyunları ve CS:GO'yu rahatlıkla oynarsınız gibi düşünüyorum. AAA oyunları oynamak isterseniz de öncelikle internetten test videolarınız ileyin. video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Laptopunuz MX110 ekran kartına sahip. Çok bir şey beklemeyin... Eski oyunları ve CS:GO'yu rahatlıkla oynarsınız gibi düşünüyorum. AAA oyunları oynamak isterseniz de öncelikle internetten test videolarınız ileyin. video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 16 Mart 2020 #3 Peki oradaki oyunlari elde edebileceğim bir yer var mi?(internetim sınırlı) Artı 0 Eksi