HP 15 DB0035NT UEFI Desteği

Arkadaşlar alacağım cihaz HP 15 DB0035NT. Cihaz freedos içine Windows 7 kuracağım. İşlemcisinin UEFI desteği olup olmadığını bilmiyorum, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• AMD Çift Çekirdekli A Serisi işlemci
  • AMD A9-9425 Çift Çekirdekli (3,1 GHz taban frekans, 3,7 GHz'e kadar patlama frekansı, 1 MB önbellek)
  • AMD Radeon™ 520 Grafik Kartı (2 GB GDDR5 ayrılmış)
  • 2 USB 3.1 Gen 1 (Yalnızca veri aktarımı); 1 USB 2.0; 1 HDMI 1.4b; 1 RJ-45; 1 birleşik kulaklık/mikrofon
  • 1 multi-format SD ortam kartı okuyucusu
  • Tümleşik dijital mikrofonlu HP Web Kamerası
  • Çift hoparlörler
  • Çoklu dokunma hareketlerini destekleme özellikli Touchpad
  • 65W AC güç adaptörü
  • Kensington MiniSaver™ güvenlik kilidi desteği

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar alacağım cihaz HP 15 DB0035NT. Cihaz freedos içine Windows 7 kuracağım. İşlemcisinin UEFI desteği olup olmadığını bilmiyorum, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• AMD Çift Çekirdekli A Serisi işlemci
  • AMD A9-9425 Çift Çekirdekli (3,1 GHz taban frekans, 3,7 GHz'e kadar patlama frekansı, 1 MB önbellek)
  • AMD Radeon™ 520 Grafik Kartı (2 GB GDDR5 ayrılmış)
  • 2 USB 3.1 Gen 1 (Yalnızca veri aktarımı); 1 USB 2.0; 1 HDMI 1.4b; 1 RJ-45; 1 birleşik kulaklık/mikrofon
  • 1 multi-format SD ortam kartı okuyucusu
  • Tümleşik dijital mikrofonlu HP Web Kamerası
  • Çift hoparlörler
  • Çoklu dokunma hareketlerini destekleme özellikli Touchpad
  • 65W AC güç adaptörü
  • Kensington MiniSaver™ güvenlik kilidi desteği
Windows 7 ile UEFI? Yapılmıyor diye biliyorum ?

Cihaz UEFI. Windows 7'nin orijinalinde UEFI desteği yok, ancak kendiniz UEFI Windows 7 oluşturabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Daha bilgisayarı almadım o yüzden çözümü yazamıyorum. Bu arada büyük harf cezası yedimde o yüzden yazamadım kusura bakma.
Samuray bir şey söyleyeceğim. Ben sosyal medyada bir tek watsap kullanıyorum. Gmailden istersen telefon numarası at takılırız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı