HP-15-DB1074NT nasıldır?

Kazova19

Decapat
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
31
Selam arkadaşlar. Bu dizistunu almaya karar verdikte acaba isinma sorunu olur mu? Bu HP markalarda araştırdıma gore oldugu soyleniyor sizce nasil acaba ya da bu ozelliklerde iyi markali bir şey onerirseniz iyi olur. Sadece video izlemek yazi okumak icin alacagim. Butcem 2.5 3.5 m arasi.
.
 
Benim HP laptopum vardı ısınmaktan ötürü laptop reset atıyordu o yüzden tavsiye etmiyorum. Bu bütçeye güzel bir laptop almak ta şu an gerçekten zor. Yapabiliyorsanız bütçenizi arttırmanızı tavsiye ederim çünkü elinizde kalır. Dell marka laptoplara bakabilirsiniz.
 
Pavilion G6 2013 model yüzünden HP alırken o kadar korktum ki... Ama eskisi kadar problemli değil gibi. Şu an HP Pavilion 15 kullanıyorum, gayet normal geliyor, ufak bi soğutucu ile işinizi görür.
 
Ben soğutucu kullanmadan önce laptop 60 dereceydi sonra soğutucu almıştım 29 dereceye kadar düşmüştü boşta tabii kaliteli bir soğutucu olmalı.
 
Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar bu PC oyun icin veya yazilm yapmak icin kullanilmayacak sadece diger islemler icin kullanilacak onun icin isinma problemi olsa da zarar vercegini sanmiyorum sizce nasil olur.Bu marka kaliteli degil mi ?
 
Selam arkadaşlar. Bu dizistunu almaya karar verdikte acaba isinma sorunu olur mu?

Isınma sorunu oluyor diyenler var. Benim tavsiyem:

.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar bu PC oyun icin veya yazilm yapmak icin kullanilmayacak.

O zaman basit bir soğutucu stand işine yarar.Üstteki linke bak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı