Oyun oynamayacak genellikle derslerime katılmak, film izlemek gibi işler için. Yani günlük kullanım.Önerdiğim laptopu almanızı tavsiye ederim o zaman. Hangi işler için kullanacaksınız?
Oyun oynamayacak genellikle derslerime katılmak, film izlemek gibi işler için. Yani günlük kullanım.Önerdiğim laptopu almanızı tavsiye ederim o zaman. Hangi işler için kullanacaksınız?
Çok rahat yaparsınız o işleri o laptopla.Oyun oynamayacak genellikle derslerime katılmak, film izlemek gibi işler için. Yani günlük kullanım.
Teşekkürler o zaman bunu tercih edeyim.Çok rahat yaparsınız o işleri o laptopla.
Hocam oyun oynanmayacak ise Matebook 13 2020'ye bakmanızı öneririm.Teşekkürler o zaman bunu tercih edeyim.
Hocam o model de öneriliyor bana ama bu Dell kafama daha çok yattı. Aralarında çok fark var mıdır?Hocam oyun oynanmayacak ise Matebook 13 2020'ye bakmanızı öneririm.
Hocam o model de öneriliyor bana ama bu Dell kafama daha çok yattı. Aralarında çok fark var mıdır?
Dell modelini aldım öneriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.