Merhaba, sorum BIOS güncellemesi hakkında. Bilgisayarıma HP Support Assistant'ın güncelleme kısmında çıkan sürüm güncellemesini indirdim, bir BIOS güncellemesi olduğu yazıyordu. Bilgisayarın açılması giriş ekranında uzun sürdü ve açıldığında kasıyordu fakat yaklaşık 5-10 dakika sonra düzeldi. Ama bilgisayarı kullanmaya devam ederken çok basit oyunları açarken bile bilgisayarın yavaşlamaya başladığını fark ettim ve oyunlardan bazıları açılmıyordu bile.
HP'nin kendi sitesinden BIOS sürümü indirmem ve onu yüklemem gerektiği söylendi, şimdi bunu deniyorum fakat Windows 10 seçtikten sonra yan kısımda 22H2 seçeneği çıkmadığı için bunu da yapamıyorum.
Bu durumda önerisi olan var mı?
HP 15-DW kullanıyorum.
HP'nin kendi sitesinden BIOS sürümü indirmem ve onu yüklemem gerektiği söylendi, şimdi bunu deniyorum fakat Windows 10 seçtikten sonra yan kısımda 22H2 seçeneği çıkmadığı için bunu da yapamıyorum.
HP 15-DW kullanıyorum.
Windows sürümümde değişiklik yapıp var olan sürümlerden birinin sürücülerini indirsem olur mu acaba?Merhaba, sorum BIOS güncellemesi hakkında. Bilgisayarıma HP Support Assistant'ın güncelleme kısmında çıkan sürüm güncellemesini indirdim, bir BIOS güncellemesi olduğu yazıyordu. Bilgisayarın açılması giriş ekranında uzun sürdü ve açıldığında kasıyordu fakat yaklaşık 5-10 dakika sonra düzeldi. Ama bilgisayarı kullanmaya devam ederken çok basit oyunları açarken bile bilgisayarın yavaşlamaya başladığını fark ettim ve oyunlardan bazıları açılmıyordu bile.
HP 15-DW kullanıyorum.
Son düzenleme: