AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Mayıs 2021 #1 Merhaba, sistemimde bazı hatalar var. Görev yöneticisi kasıyor. Aramada uygulama simgeleri gözükmüyor. MSI Afterburner ciddi şekilde kasıyor. Tüm sürücüler güncel. Sistemim Moderatör düşük performans demiş ama değil. Son düzenleme: 17 Mayıs 2021
Merhaba, sistemimde bazı hatalar var. Görev yöneticisi kasıyor. Aramada uygulama simgeleri gözükmüyor. MSI Afterburner ciddi şekilde kasıyor. Tüm sürücüler güncel. Sistemim Moderatör düşük performans demiş ama değil.
Çözüm AXCHNEER 13 Haziran 2021 MSI Afterburner sorununu sürücüyü silip yükleyince çözdüm. Diğerleri de kendiliğinden çözüldü. Umarım moderatörler saçma başlıklarla değiştirmez.
MSI Afterburner sorununu sürücüyü silip yükleyince çözdüm. Diğerleri de kendiliğinden çözüldü. Umarım moderatörler saçma başlıklarla değiştirmez.
AlbertEnisteniz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 Önceki konuda oyun oynayamamanızın nedeni belli oldu. Artı -1 Eksi
KS KS AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 13 Haziran 2021 #3 MSI Afterburner sorununu sürücüyü silip yükleyince çözdüm. Diğerleri de kendiliğinden çözüldü. Umarım moderatörler saçma başlıklarla değiştirmez. Artı 0 Eksi Çözüm
MSI Afterburner sorununu sürücüyü silip yükleyince çözdüm. Diğerleri de kendiliğinden çözüldü. Umarım moderatörler saçma başlıklarla değiştirmez.