HP 15-DW2009NT nasıldır?

Hocam HP almayın ısınma problemleri ile yüzleşmek zorunda kalırsınız. ASUS ve Lenovo gibi markaları öneririm bütçenizi söylerseniz bir şeyler önerebilirim.
Rica ediyorum önceki makinelerde yaşanan "Isınma problemini" Hewlett-Packard'ın diğer tüm makinelerinde geçerliymiş gibi aktarmayın ya da lanse etmeyin. Yeni nesil CoolSense ve Max-Q teknolojileri ısınmayı ortadan kaldıran yok edicilerdir. Kişi bu markayı tercih edecek belki, siz böyle yanlış bir yorum yaparak kafa karıştırmış oluyorsunuz.

Hocam HP almayın ısınma problemleri ile yüzleşmek zorunda kalırsınız. ASUS ve Lenovo gibi markaları öneririm bütçenizi söylerseniz bir şeyler önerebilirim.
bütçe 6000 tl orta derece oyunları oynabileceğim hem de uzaktan eğitim için kullanabileceğim laptop arıyorum
Bu fiyata çok daha yüksek performans veren bir masaüstü pc toplayabilirsin.
masaüstü almak istesem yazardım laptopa ihtayacım var

Rica ediyorum önceki makinelerde yaşanan "Isınma problemini" Hewlett-Packard'ın diğer tüm makinelerinde geçerliymiş gibi aktarmayın ya da lanse etmeyin. Yeni nesil CoolSense ve Max-Q teknolojileri ısınmayı ortadan kaldıran yok edicilerdir. Kişi bu markayı tercih edecek belki, siz böyle yanlış bir yorum yaparak kafa karıştırmış oluyorsunuz.
Hocam 15-BS102NT laptop kullanıcısıyım 2018'de çıkan bir laptop CPU %100 kullanımda 95 dereceleri çok rahat görüyorum dediğim gibi ben HP aldırtmamaya özen gösteriyorum.
bütçe 6000 tl orta derece oyunları oynabileceğim hem de uzaktan eğitim için kullanabileceğim laptop arıyorum
Lenovo S145 81UT008DTX Notebook buyurun hocam.

Son düzenleme:
Hocam 15-BS102NT laptop kullanıcısıyım 2018'de çıkan bir laptop CPU %100 kullanımda 95 dereceleri çok rahat görüyorum dediğim gibi ben HP aldırtmamaya özen gösteriyorum.
Ben de imzamdaki sisteme sahibim. Bahsettiğim özellikler dışında hiçbir soğutucu vb. kullanmıyorum. Yüksüz ve yüklü sıcaklık değerlerine göz gezdirdiğimde her şey stabil ve olması gerektiği gibi. Söylemek istediğim, bir hatayı bin hataya mâl etmeyelim.

Hayır, sizin belirttiğinize göre aynı markanın farklı makinelerine sahibiz.

Hocam ben HP aldım ve bir kere yandım. İnsanlara HP alma diyebilirim bu dediğinize bakarsak 3 yıl boyunca sıkıntısız Everest mouse kullanan insanlar var şimdi Everest kaliteli bir marka mı oluyor?
Ayrıca sizin sisteminiz Gaming üst düzey laptop yani ısınma sorunu olmaması normal fakat bahsettiğimiz orta seviye bir laptop.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı