TheSavior80
Decapat
Sizce bu laptop alınır mı? HP 15-DW2009NT Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD MX330 Fiyatı
Rica ediyorum önceki makinelerde yaşanan "Isınma problemini" Hewlett-Packard'ın diğer tüm makinelerinde geçerliymiş gibi aktarmayın ya da lanse etmeyin. Yeni nesil CoolSense ve Max-Q teknolojileri ısınmayı ortadan kaldıran yok edicilerdir. Kişi bu markayı tercih edecek belki, siz böyle yanlış bir yorum yaparak kafa karıştırmış oluyorsunuz.Hocam HP almayın ısınma problemleri ile yüzleşmek zorunda kalırsınız. ASUS ve Lenovo gibi markaları öneririm bütçenizi söylerseniz bir şeyler önerebilirim.
bütçe 6000 tl orta derece oyunları oynabileceğim hem de uzaktan eğitim için kullanabileceğim laptop arıyorumHocam HP almayın ısınma problemleri ile yüzleşmek zorunda kalırsınız. ASUS ve Lenovo gibi markaları öneririm bütçenizi söylerseniz bir şeyler önerebilirim.
masaüstü almak istesem yazardım laptopa ihtayacım varBu fiyata çok daha yüksek performans veren bir masaüstü pc toplayabilirsin.
Hocam 15-BS102NT laptop kullanıcısıyım 2018'de çıkan bir laptop CPU %100 kullanımda 95 dereceleri çok rahat görüyorum dediğim gibi ben HP aldırtmamaya özen gösteriyorum.Rica ediyorum önceki makinelerde yaşanan "Isınma problemini" Hewlett-Packard'ın diğer tüm makinelerinde geçerliymiş gibi aktarmayın ya da lanse etmeyin. Yeni nesil CoolSense ve Max-Q teknolojileri ısınmayı ortadan kaldıran yok edicilerdir. Kişi bu markayı tercih edecek belki, siz böyle yanlış bir yorum yaparak kafa karıştırmış oluyorsunuz.
Lenovo S145 81UT008DTX Notebook buyurun hocam.bütçe 6000 tl orta derece oyunları oynabileceğim hem de uzaktan eğitim için kullanabileceğim laptop arıyorum
Ben de imzamdaki sisteme sahibim. Bahsettiğim özellikler dışında hiçbir soğutucu vb. kullanmıyorum. Yüksüz ve yüklü sıcaklık değerlerine göz gezdirdiğimde her şey stabil ve olması gerektiği gibi. Söylemek istediğim, bir hatayı bin hataya mâl etmeyelim.Hocam 15-BS102NT laptop kullanıcısıyım 2018'de çıkan bir laptop CPU %100 kullanımda 95 dereceleri çok rahat görüyorum dediğim gibi ben HP aldırtmamaya özen gösteriyorum.
Dediğim gibi ben HP önermiyorum.Ben de imzamdaki sisteme sahibim. Bahsettiğim özellikler dışında hiçbir soğutucu vb. kullanmıyorum. Yüksüz ve yüklü sıcaklık değerlerine göz gezdirdiğimde her şey stabil ve olması gerektiği gibi. Söylemek istediğim, bir hatayı bin hataya mâl etmeyelim.
Hayır, sizin belirttiğinize göre aynı markanın farklı makinelerine sahibiz.Dediğim gibi ben HP önermiyorum.
Hayır, sizin belirttiğinize göre aynı markanın farklı makinelerine sahibiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.